• 26 Ιουνίου, 2019

Ανανεώσεις, νέα συμβούλια και παραιτήσεις για τις ομάδες της ΕΠΣΘ

Ανανεώσεις, νέα συμβούλια και παραιτήσεις για τις ομάδες της ΕΠΣΘ

Με ήπιους ρυθμούς φαίνεται να ανασυντάσσονται οι ομάδες της περιοχής μας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις παικτών και προπονητών, ενώ πραγματοποιούνται και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων συμβουλίων.

Η διοίκηση των πρασίνων προχώρησε στην ανακοίνωση ανανεώσεων με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Παπαδόπουλο Θ., Βούλγαρη Ν., Ζαντιώτη Β. και Μπιρμπίλη Θ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της διοίκησης:  

«Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπαδόπουλος, συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο 2019- 2020.
Ο χαρισματικός σκόρερ της ομάδας μας, πέρυσι πέρασε δύσκολες στιγμές, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού και ευχόμαστε να ήταν και ο τελευταίος.
Υγεία, δύναμη και αμέτρητα γκολ!»

«Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βούλγαρη.
Το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο καθώς και οι γνώσεις του στον τομέα της εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης, είναι πολύτιμα για την ομάδα που χτίζεται ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες»

«Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Ζαντιώτη Βαγγέλη και Μπιρμπίλη Θανάση.
Οι νεαροί, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό της περασμένης σεζόν, πήραν χρόνο συμμετοχής και ικανοποίησαν απόλυτα το τεχνικό επιτελείο.
Έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες τους και είμαστε σίγουροι ότι η σωστή δουλειά θα ανοίξει το δρόμο για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.
Ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Ανανέωσε στον Αίαντα ο Χειλάς

Ο Μάνθος Χειλάς είναι η επόμενη ανανέωση του Αίαντα Σούρπης, η οποία θα δώσει πολύτιμη βοήθεια στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και τη περσινή χρονιά με τη φανέλα του Αίαντα, όπου και κατέγραψε 22 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 11 γκολ για το πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε επίσης 4 συμμετοχές στη διοργάνωση του κυπέλλου και ήταν πολύτιμο μέλος στη φετινή πορεία της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον 25χρονο πλάγιο επιθετικό είναι η ταχύτητα αλλά και η άριστη τεχνική που διαθέτει με τη μπάλα στα πόδια. Έτσι, μαζί με τον Κατσιαβριά (ανανέωσε πρόσφατα) και με όσους ακόμη αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ αναμένεται να προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες τους στις οδηγίες του προπονητή της ομάδας.

Νέα διοίκηση για τον Πρωτεσίλαο Πτελεού, καθώς το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες.

Σύμφωνα με ανάρτηση τη νέας διοίκησης στο προφίλ της ομάδας στο facebook, το νέο συμβούλιο αποτελείται από τους: Γερογιάκομος Γεώργιος Πρόεδρος, Αλεξάκης Γεώργιος Αντιπρόεδρος,  Κουτσιμπός Στυλιανός Γραμματέας,  Ζαχαράκης Νεκτάριος Ταμίας, Παπακωνσταντίνου Ευάγγελος Έφορος Ποδοσφαίρου, Αγριδόπουλος Ευάγγελος Έφορος Υλικού, Παπαδόπουλος Δημήτριος Έφορος Ακαδημίας, Μόσχος Θεόδωρος Μέλος, Σπέρτου Διονυσία Μέλος.

 

Αποχώρηση Καραδήμου από τον Αχιλλέα Αχιλλείου

Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί από την ομάδα του Αχιλλείου, ο επί επτά συνεπτά έτη πρόεδρος Αποστόλης Καραδήμος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Παρελθόν αποτελεί από τον Γ.Σ. Αχιλλέα κι επίσημα μετά την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση ο πρόεδρος μας Α. Καραδήμος.
Ο Γ.Σ. Αχιλλέα ευχαριστεί τον κ. Α. Καραδήμο για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας μας υπηρέτησε πιστά το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του με τον Αχιλλέα ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει ένα διοικητικό κύκλο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει.»


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…