• 23 Ιουνίου, 2019

Τρ. Πλαστάρας: Μπορούμε να είμαστε οι ρυθμιστές για ένα καλύτερο μέλλον

Τρ. Πλαστάρας: Μπορούμε να είμαστε οι ρυθμιστές για ένα καλύτερο μέλλον

Γράφει ο Τρύφωνας Ε. Πλαστάρας

Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας Κινήματος Αλλαγής

 

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στον Νομό Μαγνησίας αποτέλεσε μία συνειδητή επιλογή. Πηγάζει μέσα από την προσωπική ανάγκη και επιθυμία για διαρκή εξέλιξη του τόπου μου, σε μια διαρκή προσπάθεια να συμβάλλω στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για όλους μας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πίστη.

Στην πολιτική μου ενασχόληση με τα κοινά ώς σήμερα, ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας, πορεύτηκα πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Αγωνίστηκα για την ανάπτυξη της Μαγνησίας και κατ´ επέκταση την ευημερία του συνόλου των συμπολιτών μας, κόντρα σε λογικές που θέλουν τον Νομό μας καθηλωμένο στην απραξία.

Η τοπική παραγωγή με όρους εκσυγχρονισμού και καινοτομίας, η επιχειρηματικότητα και η καταπολέμηση της ανεργίας αποτελούν βασικούς άξονες της πολιτικής, που θέλω να υπηρετήσω.

Με όση δύναμη διαθέτω, τέθηκα απέναντι στους εκπροσώπους του λαϊκισμού και του πελατειακού συστήματος, από όποιο χώρο και αν προέρχονται. Κοντραρίστηκα ευθέως με τους εκφραστές της ψεύτικης ελπίδας, που αντί να σεβαστούν τον μόχθο των πολιτών, οδήγησαν τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας και τον Νομό μας σε μαρασμό.

Μέσα στις πρωτοφανείς συγκυρίες που βιώνουμε σήμερα και στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται, δεσμεύομαι να παραμείνω προσηλωμένος στην ίδια πορεία, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο για τη Μαγνησία, μαζί με την κοινωνία, δίπλα στους πολίτες, χωρίς να υπολογίζω κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Θα συνεχίσω να παλεύω για την ενδυνάμωση της τοπικής και εθνικής μας αυτοπεποίθησης, για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, για τη στήριξη μίας ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας, δίπλα στον μικρομεσαίο, τον αγρότη, τον αυτοαπασχολούμενο. Μαζί με τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, τον άνεργο και τη νέα γενιά, που πρέπει επιτέλους να επιστρέψει στη γενέθλια γη και να μεγαλουργήσει. Η θέση μου μπροστά στους αγώνες και στις διεκδικήσεις για τη Μαγνησία του μέλλοντός μας είναι αδιαπραγμάτευτη!

Πιστεύω ότι η σχέση ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού που χτίσαμε αυτά τα χρόνια θα αποδειχθεί παρακαταθήκη ελπίδας για το μέλλον. Το μέλλον που ενσαρκώνει το όραμα για μια άλλη Ελλάδα, για μία καλύτερη Μαγνησία. Για την Ελλάδα και τη Μαγνησία της αξιοκρατίας, της αξιοσύνης, της δημιουργίας και της προκοπής, που αξίζει στη γενιά μας, αλλά και στα παιδιά μας.

Ελάτε να δώσουμε συλλογικά το καλύτερο που μπορούμε για να πετύχουμε. Μπορούμε να είμαστε οι ρυθμιστές για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο λαός έχει τη δύναμη να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής. Πρέπει να είναι η ημέρα, που θα σηματοδοτήσει την προοδευτική ανατροπή στην Ελλάδα. στη βάση προγραμματικών αρχών με το «Σχέδιο Ελλάδα», που εγγυάται την πραγματική και οριστική έξοδο από την κρίση και μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Γιατί το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει την πολιτική σταθερότητα, εκφράζει την εθνική υπευθυνότητα, προωθεί τις μεγάλες και αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αγωνίζεται για τον σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

 


Σχετικά Άρθρα

Στις παρακάρλιες περιοχές και το Βελεστίνο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Δηλώσεις πολιτικών και πολιτών

Στις παρακάρλιες περιοχές και το Βελεστίνο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Δηλώσεις πολιτικών και πολιτών

Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου συνεχίστηκε η περιοδεία κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στη Νοτιοδυτική Μαγνησία. Στον Ρήγα Φεραίο…
Ευχαριστώ με λιτή ανακοίνωση από τον Φώτη Χατζηδημητρίου

Ευχαριστώ με λιτή ανακοίνωση από τον Φώτη Χατζηδημητρίου

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγης Φώτης Χατζηδημητρίου, δημοσίευσε ευχαριστήριο-συγχαρητήριο μήνυμα μετά τα εκλογικά…
Του Φώτη Χατζηδημητρίου: Η απάντηση της Κεντροαριστεράς… μα ποια ήταν η ερώτηση;

Του Φώτη Χατζηδημητρίου: Η απάντηση της Κεντροαριστεράς… μα ποια ήταν η ερώτηση;

«Η απάντηση της Κεντροαριστεράς για την προοπτική της χώρας», διαβάζουμε σε συνθήματα και τίτλους της προεκλογικής…