• 19 Ιουνίου, 2019

Μπάσκετ Γ.Σ.Α: Ο Παναγιώτης Νάνης νέος προπονητής – Συνεχίζονται οι ανανεώσεις συνεργασίας

Μπάσκετ Γ.Σ.Α: Ο Παναγιώτης Νάνης νέος προπονητής – Συνεχίζονται οι ανανεώσεις συνεργασίας

Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γ. Στεργιόπουλο, η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Α., ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Νάνη. Ακολουθεί η ανακοίνωση της επιτροπής:

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Νάνη.

Ο καταξιωμένος μπασκετικά Βολιώτης coach είναι γεννημένος στις 13/10/1980 κι έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη καριέρα αγωνιζόμενος στους εξής συλλόγους: 1) ANAΛHΨH BOΛOY 4XPONIA 2)OΛYMΠIA ΛAPIΣAΣ (A1 K A2 ΕΘΝΙΚΗ) 3)HPAKΛHΣ ΘEΣΣAΛONIKHΣ 2 XPONIA (A1 ΕΘΝΙΚΗ) 4)AΠOΛΛΩN ΛEMEΣOY 1XPONO. 5)ΟΛYMΠIAKOΣ BOΛOY (B EΘNIKH) 3 XPONIA. 6)AΠOΛΛΩN KAΛAMAPIAΣ 2 XPONIA (B EΘNIKH) 7)ΠIEPIKOΣ 1 ΧΡΟΝΟ (A2 ΕΘΝΙΚΗ) 8)METΑMOPΦΩΣH 4 XPONIA (B K Γ EΘNIKH) 9)NIKH ΒΟΛΟΥ MIΣO XPONO.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ’ EΘNIKHΣ και την αγωνιστική χρονιά που πέρασε εργάστηκε 3 μήνες σαν συνεργάτης στη NIKH BOΛOY στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ.

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νάνη η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης βρήκε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο πλαίσιο της ανανέωσης που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Ευχόμαστε στον coach Παναγιώτη Νάνη καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα, υγεία και πολλές επιτυχίες.

Παράλληλα, ξεκίνησε η περίοδος των ανανεώσεων. Σύμφωνα τις ανακοινώσεις της Δ.Ε. στα social media, την αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020 θα συνεχίσουν οι:

Θοδωρής Μαμούρας: Ο Θοδωρής με ηλικία 19 χρονών προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και τη χρονιά που μας πέρασε αποτέλεσε το βασικό playmaker της ομάδας από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και τους αγώνες των playoff για έξοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Ο νεαρός playmaker ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει η ομάδα να στηρίζεται σε νεαρούς παίχτες και θα αποτελέσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο βασικό κομμάτι στην προσπάθεια που θα γίνει για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Δ.Ε.

Παναγιώτης Παπούλιας: Ο Βολιώτης γκαρντ μετά από μια εξαιρετική αγωνιστικά χρονιά, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα καθώς και μια ξεχωριστή θέση στους ντόπιους φιλάθλους.

Βαγγέλης Κοντοστάθης: Ο 20χρονος Αλμυριώτης φοργουορντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και αποτελεί βασικό γρανάζι στην ομάδα.

Θοδωρής Τοκατλίδης: Ο Θοδωρής ήταν από τους άτυχους παίκτες της περσινής χρονιάς λόγω ενός τραυματισμού με αποτέλεσμα να χάσει τα περισσότερα παιχνίδια.
Ωστόσο αναγνωρίζοντας το ταλέντο του, τον φοβερό του χαρακτήρα, την αγάπη του για το μπάσκετ και έχοντας την πεποίθηση πως έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως από τον τραυματισμό του ανανεώθηκε το ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Ηλίας Βαλαμούτης: Ο Αλμυριώτης Center μετά από μια εξαιρετική αγωνιστικά χρονιά και αναπόσπαστο κομμάτι της όλης προσπάθειας που κάνει η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Γ.Σ.Α.

Σχετικά με τον Στέφανο Βλήτσιο που ανακοίνωσε πως σταματάει την ενεργό δράση, η Δ.Ε. του Γ.Σ.Α εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η μπασκετική οικογένεια του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ νιώθει την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον αθλητή Στέφανο Βλήτσιο, ο οποίος βοήθησε στο μέγιστο την ομάδα να πραγματοποιήσει τη φετινή της πορεία.

Ο ΣΤΕΦ, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι σταματάει από την ενεργό δράση πλέον, είναι ένας αθλητής που διακρίθηκε για το μπασκετικό του ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του μέσα και έξω από τα παρκέ.

Ευχόμαστε στον ΣΤΕΦ υγεία στην προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια στην (μετα-μπάσκετ) επαγγελματική του καριέρα».

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…