Archive

Κ. Αγοραστός: «Εκσυγχρονισμός τώρα του κανονισμού αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ»

Αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας του ΕΛΓΑ για την άμεση και ορθή αποζημίωση των ανθρώπων της παραγωγής που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Περισσότερα

Δήλωση Ε. Ράπτη: ” εξ´ιδίων, δηλώνω παρούσα και θα συνεχίσω να εισφέρω στον αγώνα της

Μεγάλη η παραφιλογία και ο σαματάς γύρω από τη μέχρι προ ολίγου ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στη Μαγνησία.
Περισσότερα

Χρ. Τριαντόπουλος: Η κτηνοτροφία κρίσιμος κλάδος για την περιοχή μας

Τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για το νομό Μαγνησίας και διδάκτωρ πολιτικής οικονομίας, επισκέφθηκε τα χωριά του Αλμυρού Νεράιδα, Νεοχωράκι και Ανθότοπο.
Περισσότερα

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Μαγνησίας της Ν.Δ. – Ποιοι οι υποψήφιοι βουλευτές

Τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (18.06.2019) η Νέα Δημοκρατία, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το μόνο που ανακοινώθηκε
Περισσότερα

Αλμυρά – Γλυκά για την τσέπη σας – γράφει η Μαρία Μακατσιάνου έκδοση 15-06-2019

Τέλος οι αδικαιολόγητες απολύσεις – Τι αλλάζει στις καταγγελίες σύμβασης και στις αποζημιώσεις Σύμφωνα με την εγκύκλιο Ε.2105/10-6-2019 της ΑΑΔΕ, προστίθεται νέο πεδίο στο Έντυπο Ε6 – Καταγγελία σύμβασης εργασίας
Περισσότερα

Θερμή υποδοχή της Ζέττας Μακρή σε Σκιάθο – Αμαλιάπολη – Αερινό – Περίβλεπτο

Με έντονους  ρυθμούς συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος για την τ. υφυπουργό και εκ νέου υποψήφια της Ν.Δ. κα Ζέττα Μακρή.
Περισσότερα

Στο Πήλιο ο Φώτης Χατζηδημητρίου με τα κλιμάκια του ΚΙΝ.ΑΛ.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν κάτοικοι χωριών του Πηλίου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Περισσότερα

Διάκριση για τον Γιάννη Μαγγιδά στην 1η Ανάβαση Φλώρινας

Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η 1η Ανάβαση Φλώρινας.
Περισσότερα

Η νέα Γ’ Εθνική και οι ομάδες της Μαγνησίας

Κλείδωσε το ποδοσφαιρικό πλάνο για τη Γ’ Εθνική της ερχόμενης σεζόν. Η επιτροπή πρωταθλήματος συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΠΟ και πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το πλάνο που θα ακολουθηθεί.
Περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον προπονητή Στάθη Παληά

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στάθη Παληά, προπονητή kick boxing για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει με τα παιδιά της ομάδας του.
Περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα Γραμματής Αμδάρη Καρακώστα

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που για Τρίτη συνεχή τετραετία με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και όσους δεν μπορέσανε να με ψηφίσουν για λόγους υποχρεώσεων. Με τον ίδιο ζήλο
Περισσότερα

Ζημιές σε καλλιέργειες από την κακοκαιρία – Επίσκεψη κλιμακίων του ΕΛΓΑ στον Αλμυρό

Ζημιές στη φετινή παραγωγή καλαμποκιού, βαμβακιού και βίκου προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Οι έντονες βροχοπτώσεις και το κατά τόπους χαλάζι έπληξε παραγωγές στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.
Περισσότερα

Παράταση έως τις 29 Ιουλίου για το Κτηματολόγιο

Με απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, παρατείνετε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.
Περισσότερα