• 24 Μαΐου, 2019

Ελένη Καραγιάννη: Επιθυμώ να είμαι μέρος μιας γενιάς που πάλεψε για να προσφέρει το καλύτερο

Ελένη Καραγιάννη: Επιθυμώ να είμαι μέρος μιας γενιάς που πάλεψε για να προσφέρει το καλύτερο

«Λίγο πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με όλο αυτό το ταξίδι δεν ήξερα τι με περιμένει. Όχι πως τώρα ξέρω. Δεν είμαι πολιτικός, ούτε φιλοδοξώ να γίνω. Προτιμώ το ρόλο του πολίτη και τη επιλογή αυτή της μητέρας. Μου είναι πολύ εύκολο όσο παράδοξο και αν ακούγεται δημόσια, να σας μιλήσω γι’ αυτά. Για τη μητέρα πολίτη.

Η πράξη είναι η καλύτερη κρίση και η κρίση σε όλα είναι η συμμετοχή. Γι’ αυτό εγώ συμμετέχω και δίνω το παρόν σε αυτό το σχήμα, γιατί κρίνω πως είναι το καλύτερο, το πιο αποτελεσματικό, με οδηγό τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια που μας αξίζει.

Εάν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα, συμμετέχεις και τότε ενεργείς και προχωρά, έτσι και η δική μου απόφαση. Θέλω να έχω δικαίωμα στις αποφάσεις και τις επιλογές που αξίζουν στον τόπο μου. Επιθυμώ να είμαι μέρος μιας γενιάς που πάλεψε για να προσφέρει το καλύτερο. Και θα μου πει η φίλη μου η Δήμητρα που είμαστε μια ζωή μαζί «Μπορείς μόνη σου;» και θα της απαντήσω όχι μόνη αλλά μπορούμε μαζί. Ποιο είναι το μαζί και πόσο στο μαζί του καθενός μετράει η συμμετοχή. Δεν έχει σημασία αν είσαι βασικός ή αλλαγή. Σημασία έχει να είσαι μέλος της ομάδας.

Να ξέρετε πως θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου και αυτή η ομάδα είναι μια. Είναι εκείνη που σκοράρει, που νικά, που προχωράει σε κάθε επόμενο αγώνα, σε κάθε επόμενη πρόκληση, είναι η Συμμαχία υπέρ των πολιτών του Κώστα Αγοραστού.

Αν θέλεις λοιπόν να αλλάξεις τον τόπο, μετράς, κρίνεις, επιλέγεις και προχωράς και είναι ευθύνη μας να διαλέξουμε, να κάνουμε την επιλογή μας και να την κάνουμε σωστά. Με ένα και μόνο μέλημά μας. Να μας αξίζει αυτό που ζούμε. Να μας αξίζει το σήμερα, να μας αξίζει το αύριο. Αυτός οφείλει να είναι ο πολίτης.

Έχουμε όλοι ένα χρέος. Οφείλουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές γιατί θέλουμε ο τόπος μας να κάνει βήματα μπροστά. Οφείλουμε να επιλέξουμε να πρόσωπα τα οποία μπορούν να συνεχίσουν μια πορεία ευθύνης, μια πορεία ευκαιριών και δυνατοτήτων.

Κάτι ενδεικτικό για τον τόπο μας, το έργο του Κώστα Αγοραστού. Στη Θεσσαλία τα τελευταία 8 χρόνια μετράμε 4. 719 έργα και 2.500 επενδύσεις. Περισσότερα από δυο έργα την ημέρα, κάθε μέρα. Και όπως σημειώνει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης μας, μέσα στην κρίση, σε εποχές πολύ δύσκολες, δεν παραδοθήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε. Εργαζόμαστε για το καλύτερο μέλλον για κάθε Θεσσαλό πολίτη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Είναι επιλογή μας να είμαστε σε αυτή τη χώρα. Σε αυτό τον τόπο τον ευλογημένο, με τα τόσα περιθώρια ανάπτυξης. Είναι επιλογή μας να ξέρουμε σε ποιόν και γιατί αξίζει την ευκαιρία για το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας.

Γι’ αυτό το μέλλον θα εργαστούμε μαζί… Συνεχίζουμε μαζί…

 

https://www.facebook.com/324829821549840/videos/2391757214433240/

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…