Π. Κουρκούμπα: Ως ενεργός πολίτης ζητώ και πάλι να πάμε μαζί στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για τον τόπο μας

Π. Κουρκούμπα: Ως ενεργός πολίτης ζητώ και πάλι να πάμε μαζί στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για τον τόπο μας

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Ως ενεργός πολίτης και ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης από το 1991, τολμώ και πάλι να σταθώ μπροστά σας και να σας ζητήσω για άλλη μια φορά να πάμε μαζί σ αυτές τις δύσκολες Αυτοδιοικητικές εκλογές για τον τόπο μας.

Διετέλεσα 12 χρόνια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού, προσφέροντας από διάφορες θέσεις, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού [Ωδείο Χορωδία Φιλαρμονική] και έκτοτε  συμμετείχα στη Νομαρχία Μαγνησίας και Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπήρξα Αντιπρόεδρος στο σύλλογο Ατόμων με αναπηρίες  ΑμεΑ η [ Στοργή ]επαρχίας Αλμυρού. Μέλος της  Φιλάρχαιου  Εταιρίας Αλμυρού, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αλμυρού.

Είμαι μέλος του διοικητικού Συμβουλίου κακοποιημένων και παραμελημένων ατόμων Κα.Πα  Μαγνησίας.

Εθελόντρια και Γραμματέας του Δ.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Αλμυρού.

Σήμερα  θέτω υποψηφιότητα στον τόπο που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το σύζυγο μου και μένα  που μας στήριξε με κάθε τρόπο, και τώρα τα παιδιά μας μια και δραστηριοποιούνται  επαγγελματικά στον Αλμυρό. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στην Αυτοδιοίκηση, μπορώ να προσφέρω από όποια θέση και αν μου ζητηθεί, όπως άλλωστε έπραξα μέχρι σήμερα. Παρά την πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά, με τον εθελοντισμό, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορώ και κοιτάζω στα μάτια τον καθένα και αισθάνομαι ότι έπραξα αυτό για το οποίο με στηρίξατε από την πρώτη στιγμή και με στηρίζετε τόσα χρόνια.

Μαζί σας με την υποστήριξη σας έχω τη δύναμη,  τη θέληση, το σθένος και τη γνώση όχι μόνο να ζητάω αλλά και να διεκδικώ.

Έπειτα από πολύ και ώριμη σκέψη επιστρατεύτηκα με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κου   Εσερίδη γιατί οι απόψεις του σε πολλά ζητήματα με βρίσκουν σύμφωνη.

Η έξωθεν καλή μαρτυρία του Δήμου ειδικότερα σε οικονομικά θέματα, η καθημερινότητα του πολίτη, τα Σχολεία μας, η Υγεία, το Περιβάλλον, ο Πολιτισμός, η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Έπειτα πιστεύω ότι σε μια τετραετία ένας Δήμαρχος δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει το έργο του. Καλό για τον τόπο μας είναι να του δοθεί και μια δεύτερη ευκαιρία για την ολοκλήρωση του οράματος του.

Πιστεύω ακράδαντα στη συλλογική δουλειά και στην αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής μας. Σε όλα τα ζητήματα πιστεύω ότι οι λύσεις  προκύπτουν από το δημοκρατικό διάλογο και τη συλλογική δουλειά. Άλλωστε αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για τον τόπο που γεννήθηκαν και ζούνε τα παιδιά μας και θα πρέπει να ζήσουν με αξιοπρέπεια και δυνατότητες δημιουργίας.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης σεβασμό και ευγνωμοσύνη ζητώ και πάλι τη στήριξη σας.

Πόπη  Κουρκούμπα

τ.  Δημοτική Σύμβουλος    τ. Αντιδήμαρχος Αλμυρού