• 9 Μαΐου, 2019

Τη θεατρική παράσταση “Ο Μορμόλης” παρουσιάζουν οι ΣκηνοΠαίκτες

Τη θεατρική παράσταση “Ο Μορμόλης” παρουσιάζουν οι ΣκηνοΠαίκτες

Μα ποιος είναι αυτός ο Μορμόλης που έχει αναστατώσει όλη την πόλη και που λέει στα παιδιά τι να κάνουν; Ποιος είναι αυτός ο Μορμόλης που όλοι τον ξέρουν και βρίσκεται παντού και πουθενά;

Το ρηξικέλευθο θεατρικό έργο του Ράινερ Χάχφελντ, «Ο Μορμόλης», από το 1973 που πρωτοπαρουσιάστηκε στην ελληνική σκηνή από την Ξένια Καλογεροπούλου δεν έπαψε να γοητεύει τα παιδιά (και όσους αισθάνονται παιδιά)! Αν δεν τον έχετε γνωρίσει, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία! Αν πάλι τον έχετε ξαναδεί, μπορείτε να τον ξανασυναντήσετε! Το παιδικό τμήμα της θεατρικής ομάδα ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει με πολύ ενθουσιασμό την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μορμόλης» το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στις 19:00 στον Αλότοπο.

Σκηνοθεσία: Θεοδωρογιάννη Ράνια

Σκηνικά: ΣκηνοΠαίκτες και Αλότοπος

Οργάνωση παραγωγής: Αλότοπος

Στην παράσταση «Ο Μορμόλης» παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Βαλαμούτης Αναστάσης, Βαλαμούτης Λάζαρος, Γκάτζο Ιωάννα, Ζώγα Νάντια, Ζώγας Θωμάς, Κοντούρη Κωνσταντίνα, Κοτζιά Μυρσίνη, Κρικελά Κατερίνα, Μπουλαμάτση Σοφία, Πάντζιου Αλεξάνδρα, Παπαθεοδώρου Κορίνα, Στεφανή Άλκηστις, Τσανή Ευσταθία, Χατζηπλής Άρης, Χατζηπλή Φαίδρα, Χριστοδούλου Θεοφανία.

Λίγα λόγια για τους ΣκηνοΠαίκτες:

Η θεατρική ομάδα ΣκηνοΠαίκτες δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχει σαν στόχο να προάγει τα θετικά της θεατρικής αγωγής στους συμμετέχοντες εθελοντές ηθοποιούς και να συνεισφέρει στην πολιτιστική ανάταση αλλά και προβολή του Δήμου μας.

Η ομάδα τους απαρτίζεται από τρεις υπο-ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες ηλικιακά (παιδιά, έφηβοι και ενήλικες) και στοχεύουν στο ανέβασμα τριών διαφορετικών θεατρικών παραστάσεων. Οι συμμετέχοντες ηθοποιοί και εμψυχωτές εργάζονται εθελοντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και την παραγωγή των θεατρικών παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν έχει αναλάβει ο «Αλότοπος», μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του  2016 από την πρωτοβουλία ορισμένων ανθρώπων της περιοχής Αλμυρού με σκοπό την ανάδειξη και την προβολή του πολιτισμού, και ιδιαίτερα του τοπικού, που προέρχεται  είτε από την κληρονομιά μας, είτε από τη σύγχρονη δημιουργία.