• 2 Μαΐου, 2019

Την Κυριακή 5 Μαΐου η κλήρωση για τις δωροεπιταγές από την Ένωση Επαγγελματιών

Την Κυριακή 5 Μαΐου η κλήρωση για τις δωροεπιταγές από την Ένωση Επαγγελματιών

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Μαΐου, ολοκληρώνεται η διαδικασία ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, με τα κουπόνια που μοίραζαν οι συμμετέχοντες καταστηματάρχες στο αγοραστικό κοινό.

Τα κουπόνια  θα είναι διαθέσιμα στην αγορά μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι έμποροι που συμμετέχουν στη διαδικασία, καλούνται από την Ένωση να παραδώσουν τα μπλοκ των κουπονιών, μετά το κλείσιμο το καταστημάτων το Σάββατο 4 Μαΐου. Η παράδοση των κουπονιών θα γίνεται στο γραφείο της Αντιπροέδρου της Ένωσης κας Μίνας Τελκή.

Η κλήρωση για τους 12 τυχερούς που θα κερδίσουν δωροεπιταγές για αγορές στα καταστήματα της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12:00, στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

Υπενθυμίζουμε πως περίπου 60 επαγγελματίες του Αλμυρού συμμετέχουν στη νέα πρωτοβουλία ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Κατά τις αγορές μας, οι επαγγελματίες που συμμετέχουν δίνουν, σε κάθε πελάτη ένα κουπόνι για κάθε 20 ευρώ αγορών. Με το κουπόνι συμμετέχουμε σε κλήρωση για μια από τις 12 δωρο-επιταγές των 100 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, επιστρέφουν και πάλι στα καταστήματα του Αλμυρού, καθώς, οι νικητές πρέπει να εξαργυρώσουν τις δωρο-επιταγές, σε κάποιο από τα καταστήματα του Αλμυρού που είναι της αρεσκείας του και βεβαίως συμμετέχει στη δράση αυτή.

Ψωνίζω στον Αλμυρό! Κερδίζω! Κερδίζει η τοπική αγορά!

(σημείωση: τα ΜΜΕ που διαθέτουμε, η ιστοσελίδα e-almyros.gr και η εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» συμμετέχουν στη δράση της Ένωσής μας και διαθέτουν κουπόνια για την κλήρωση, σε όσους διαφημιστούν αυτό το διάστημα, σε όσους έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους ή θα την εξοφλήσουν μέχρι και το τέλος της δράσης αυτής –περίπου έως 10 Μαΐου.)

Δεκάδες τα συμβεβλημένα καταστήματα για τις επιταγές των 100 ευρώ


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…