• 26 Απριλίου, 2019

Επισκέψεις-συναντήσεις της Ελένης Καραγιάννη Κυρίτση – υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Κώστα Αγοραστό

Επισκέψεις-συναντήσεις της Ελένης Καραγιάννη Κυρίτση – υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Κώστα Αγοραστό

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Ελένης Καραγιάννη σχετικά με τις συναντήσεις της στη Μαγνησία στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας:

Ευχάριστα με εκπλήσσει η Μαγνησία, για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά και σε Συλλόγους. Άνθρωποι που εργάζονται ακούραστα για την ανάπτυξη του τόπου μας και τις πολιτιστικές δράσεις.

Την εβδομάδα που μας πέρασε συναντήθηκα με τον νυν και εκ νέου Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, από τον οποίο ενημερώθηκα για τις ανάγκες, αλλά και τα έργα της τελευταίας τετραετίας στο Δήμο. Η εντύπωση που κράτησα, είναι ότι με το έργο στην Κάρλα και το Αναπτυξιακό Σχέδιο που χάραξε ο κ. Νασίκας –όπως π.χ. το μουσείο Ρήγα Φεραίου- το μέλλον του Δήμου διαγράφεται λαμπρό.

 

Κοντά στον αθλητισμό, ζήσαμε τις αγωνίες των ομάδων μπάσκετ Δήμητρας και Γ.Σ.Α., καθώς η γεμάτη κερκίδα πάντοτε βοηθά την αγωνιστικότητα των παικτών. Στο βόλεϊ ως περήφανη μαμά αθλήτριας δίνουμε έτσι κι αλλιώς συνεχόμενο αγώνα και ενεργή παρουσία.

Στη Σούρπη, η Κίνηση Νέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νήες» σε μια βόλτα στην παλιά αγορά, μας «ταξίδεψαν» στο χρόνο με την ξενάγησή τους, δίνοντάς μας πληροφορίες για τα καταστήματα, τα ιστορικά κτίρια, τα σχολεία, την Τεχνική Σχολή και πολλά άλλα. Με τελικό προορισμό το Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης, λάβαμε σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία του τόπου, μέσα από τις αφηγήσεις των μελών των συλλόγων.

Στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, η πρωτοβουλία του ΚΔΑΠ Αλμυρού Playschool να φέρει το κλειστό πλανητάριο, βοηθά να ανοίξουν ορίζοντες στα παιδιά μας, κάνει προσιτή την επιστήμη, τη γνώση. Τους ευχαριστούμε πολύ!

 

Στις 16 Απριλίου παραβρέθηκα στην αναγόρευση ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του π. Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου. Η επίσκεψη στις δομές της Κιβωτού και η συνάντηση με τα παιδιά, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μου, αλλά και στην ψυχή μου. Είναι χρέος μας να βοηθούμε και να μην ξεχνούμε όσους στερούνται τα αυτονόητα.

 

Χωριστή και πρωταγωνιστική θέση στις προτεραιότητές μου για τον Δήμο Αλμυρού, έχουν οι υποδομές της Υγείας. Ο Περιφερειάρχης, παρέδωσε πληθώρα έργων σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και έπεται συνέχεια βάσει προγράμματος. Η συνάντησή μου με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κ. Ξηραδάκη, με βοήθησε να γνωρίσω τις ανάγκες του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού, όπως και η παρουσία μου στη Νέα Αγχίαλο στην εκδήλωση με θέμα «ανοιχτή υγεία σε όλους» στάθηκε απαραίτητος σταθμός στην περιοδεία μου.

 

Θα χαρώ όποιος θέλει να συζητήσουμε θέματα τα οποία μπορούμε να προβάλλουμε στην Περιφέρεια προς επίλυση να επικοινωνήσει μαζί μου στον αριθμό τηλεφώνου 6972715026.

 


Σχετικά Άρθρα

Για την Υγεία και την ευεξία… – Γράφει η Ελένη Καραγιάννη

Για την Υγεία και την ευεξία… – Γράφει η Ελένη Καραγιάννη

Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ…. Συμβουλές της Βαλεντίνας Κόρδη Δεν μας ζητήθηκε να σταματήσουμε να ζούμε, μας ζητήθηκε…
Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του Ζήση Ντελόπουλου για τον ΓΣΑ (φωτογραφίες – βίντεο)

Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του Ζήση Ντελόπουλου για τον ΓΣΑ (φωτογραφίες – βίντεο)

Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Αλμυρού. «Τώρα όλοι μαζί, πάμε μπροστά-δυνατά» ανέφερε…
Ελένη Καραγιάννη: Επιθυμώ να είμαι μέρος μιας γενιάς που πάλεψε για να προσφέρει το καλύτερο

Ελένη Καραγιάννη: Επιθυμώ να είμαι μέρος μιας γενιάς που πάλεψε για να προσφέρει το καλύτερο

«Λίγο πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με όλο αυτό το ταξίδι δεν ήξερα τι με περιμένει. Όχι…