• 8 Απριλίου, 2019

Let’s Do it Greece 2019 – Σύλλογοι και σχολεία συμμετείχαν στην εθελοντική καμπάνια

Let’s Do it Greece 2019 – Σύλλογοι και σχολεία συμμετείχαν στην εθελοντική καμπάνια

Ο Αλμυρός επί ποδός, με μικρούς και μεγάλους εν δράσει για το Let’s Do It Greece, καθάρισαν παραλίες, πάρκα και προαύλια σχολείων την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η εθελοντική καμπάνια διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά, με αρκετούς συμπολίτες μας να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δήμου Αλμυρού και να συμμετέχουν στην εθελοντική δράση.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, συμμετέχοντας στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s do it Greece, καθάρισαν τα πάρκα και τους χώρους γύρω από το σχολείο, την παιδική χαρά Αγίου Νικολάου, τα γήπεδα μπάσκετ και 5χ5 ποδοσφαίρου στον Άγιο Νικόλαο Αλμυρού.

Μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, καθάρισαν το προαύλιο του σχολείου τους, κλάδεψαν και καθάρισαν τον βοτανόκηπο που έχουν δημιουργήσει, ενώ φύτευσαν και καλλωπιστικά φυτά στον προαύλιο χώρο.

Μέλη του περιφερειακού τμήματος χορού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, συμμετείχαν στον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού και στο Κ.Υ Αλμυρού.

Στη Σούρπη, πιστοί στο ραντεβού τους, η Κίνηση Νέων Σούρπης, η τοπική κοινότητα Σούρπης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης «Νηές» και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού συμμετείχαν στην εθελοντική καμπάνια. Οι εθελοντές βρέθηκαν στις Νηές, όπου καθάρισαν την παραλία.

Εθελοντές του Συλλόγου Απανταχού Αναβριωτών και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας, καθάρισαν την είσοδο του χωριού και του Περιβαλλοντικού Πάρκου Ανάβρας.

Το ρεπορτάζ θα ανανεώνεται συνεχώς με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις των Συλλόγων.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…