• 8 Απριλίου, 2019

Αργύρης Τέφογλου: Η Ευξεινούπολη μπορεί να ευνοηθεί από έναν ισχυρό Πρόεδρο με το νέο σύστημα

Αργύρης Τέφογλου: Η Ευξεινούπολη μπορεί να ευνοηθεί από έναν ισχυρό Πρόεδρο με το νέο σύστημα

Αγαπητοί μου συμπολίτες:

Ως ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής φιλοσοφίας ότι όλοι οφείλουμε να ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα με τα κοινά του τόπου μας αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά θέτοντας την υποψηφιότητά μου με άλλα 10 αξιόλογα άτομα στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μόνο για το τοπικό διαμέρισμα της Ευξεινούπολης.

Καταλύτης αυτής της θετικής μου ανταπόκρισης ήταν και είναι η πεποίθησή μου ότι στο νέο εκλογικό σύστημα των Δημοτικών Εκλογών της απλής αναλογικής θα τεθούν τα θεμέλια στη νέα Δημοτική Αρχή -δεδομένων των συνεργασιών που θα προκύψουν, αναγκαστικά- για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα στεγανά των κομματικών παρεμβάσεων και την αυταρχικότητα των δημάρχων οι οποίοι στηριζόμενοι στην πλειοψηφία που τους παρείχε ο εκλογικός νόμος ψηφίζουν και περνούν τα θέματα με το έτσι θέλω.

Ζητώ την υποστήριξή σας ώστε να συμβάλλω και πάλι ενεργά σ’ αυτή την προσπάθειά μου για την ανάπτυξη του χωριού μας, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό, την ανάδειξη και προάσπιση των συμφερόντων των συνδημοτών μου.

Δεν υποσχέθηκα ποτέ τίποτα σε κανένα, αλλά εργάσθηκα με ζήλο για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων των συμπολιτών μου και της τοπικής κοινωνίας.

Αυτή την υπόσχεση θα δώσω και πάλι εφόσον με την ψήφο σας με επανεκλέξετε έχοντας πάντα καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, όσο και αν αυτό ενοχλεί μερικούς για την προκοπή αυτού του τόπου, δίνοντας μια εκλογική μάχη δίχως ακρότητες σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την εκτίμηση και το σεβασμό που δείχνετε στο πρόσωπό μου.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…