• 8 Απριλίου, 2019

Απομακρύνεται το πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ από τη Σούρπη – Έκκληση των κατοίκων για παραμονή της υπηρεσίας

Απομακρύνεται το πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ από τη Σούρπη – Έκκληση των κατοίκων  για παραμονή της υπηρεσίας

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων της Σούρπης και των γύρω περιοχών στο άκουσμα της είδησης της απομάκρυνσης του ταχυδρομικού πρακτορείου των ΕΛΤΑ από τη Σούρπη.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σούρπης κ. Σπύρος Γουρναρόπουλος δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση, πριν από μια εβδομάδα περίπου, είδαμε πως δεν άνοιξε το πρακτορείο στη Σούρπη, ενώ παράλληλα άρχισαν να μετακομίζουν τα πράγματα από τον χώρο.

Οι κάτοικοι της περιοχής μας διαμαρτύρονται και εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Η μοναδική δημόσια υπηρεσία που είχε μείνει στην περιοχή μας ήταν τα ΕΛ.ΤΑ.

Το ζήτημα είναι ότι το πρακτορείο εξυπηρετούσε όχι μόνο τους κατοίκους της Σούρπης, αλλά της ευρύτερης περιοχής μέχρι και το Αχίλλειο. Πλέον ακόμη και οι ηλικιωμένοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στον Αλμυρό, για την πληρωμή συντάξεων, λογαριασμών ρεύματος και τηλεφωνίας ακόμη και για την αποστολή αλληλογραφίας.

Ζητάμε από τους βουλευτές του Νομού μας και από κάθε αρμόδιο, να παραμείνει το ταχυδρομείο στη Σούρπη, καθώς εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή του πρώην Δήμου Σούρπης.»

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Περιφερειακό Διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ. Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή των εξελίξεων.


Σχετικά Άρθρα

Ρετρό αφιέρωμα: Η αθλητική ιστορία του Γαλαξία Σούρπης και το μπάσκετ στη δεκαετία του 1980

Ρετρό αφιέρωμα: Η αθλητική ιστορία του Γαλαξία Σούρπης και το μπάσκετ στη δεκαετία του 1980

Γράφει ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ -με την συνεργασία του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΛΑΤΣΗ Όλα άρχισαν το 1980 όταν ο…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…