Από την Ευξεινούπολη, ξεκίνησε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις ο Δημήτρης Εσερίδης

Από την Ευξεινούπολη, ξεκίνησε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις ο Δημήτρης Εσερίδης

Την περασμένη Δευτέρα στο πολιτιστικό κέντρο Ευξεινούπολης, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, παρουσίασε το έργο του, στους συντοπίτες του.

Κατά την ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα, σε όσα υλοποιήθηκαν στην Ευξεινούπολη και όσα προγραμματίστηκαν ή και δρομολογούνται. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων:

Δουλέψαμε με όλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σαν μια οικογένεια, μια ομάδα, για να ανταπεξέλθουμε στην ψήφο σας. Βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη… Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε απέναντί σας με ψηλά το κεφάλι και καθαρά τα χέρια και να σας πούμε ότι αυτά τα πέντε χρόνια, τηρήσαμε την υπόσχεση που σας δώσαμε.

Είμαι Ευξεινουπολίτης γέννημα-θρέμμα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτό το χωριό που μ’ έκανε πρόεδρο, που μ’ έκανε Δήμαρχο και με στήριξε 40 χρόνια.

Σε συνθήκες δύσκολες, με capital control και όλα όσα γνωρίζετε, με τους ανασχηματισμούς και τις εκλογικές αναμετρήσεις, κάναμε ένα έργο που σήμερα υπερβαίνει τα 45 εκατομμύρια.

Διορθώσαμε πολλά πράγματα, κάναμε μια ορθολογιστική διαχείριση στο Δήμο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, σε κάποιους που θέλουν να ξεχνάνε τι κάναμε στην Ευξεινούπολη. Αλλάζουμε το συνολικό εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Ευξεινούπολης, με συνεργασία με τη ΔΕΥΑΑΛ, σε ένα έργο 2,2 εκατομμυρίων. Παράλληλα συνεχίζουμε την αντικατάσταση του δικτύου του Αλμυρού…

Το νερό της Καρυάς και η Λιμνοδεξαμενή είναι έργα που σήμερα πραγματοποιούνται και αισθάνομαι περήφανος, και οι παλιοί μας συνεργάτες, για ένα έργο που καθετοποιεί το κόστος παραγωγής των αγροτών.

Προχωράμε με την αγροτική οδοποιία. Υπογράφουμε για το δρόμο στα Ζερέλια. Προχωράμε στην αξιοποίησή τους. Κάναμε επιδιορθώσεις στα κοινοτικά κτίρια και στο συντριβάνι. Περιμένουμε την άδεια για τον καλλωπισμό του αύλειου χώρου του Δημοτικού σχολείου. Αναμορφώνουμε την πλατεία Ευξεινούπολης από το πράσινο ταμείο.

Ο δημόσιος φωτισμός αποτελούσε παράπονό σας. Σήμερα στο χωριό μας, στο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά led.

Ολοκληρώσαμε μια παιδική χαρά πιστοποιημένη και προγραμματίζουμε να γίνει ακόμη μια.

Φροντίζουμε την καθαριότητα του χωριού μας.

Παρότι δίνουμε στους προέδρους 1.000 ευρώ για έργα και μόλις απορροφηθούν, εκ νέου δίνουμε 1.000 ευρώ, πολλοί δεν τα αξιοποιούν, παρά μόνο μας στέλνουν έγγραφα με αιτήματα…

Κατασκευάζουμε κτίριο στο Κουρί, μοναδικής ομορφιάς, αφού γκρεμίσαμε το παλιό κτίριο. Αποτελεί για εμάς έργο ταυτότητας.

Θα κατασκευάσουμε τη σκεπαστή λαϊκή αγορά, με δαπάνες του Δήμου, ώστε να λειτουργήσει και ως εκθεσιακό κέντρο.

Προγραμματίζουμε ένα κλειστό γυμναστήριο χάντμπωλ στο Κουρί…»

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον εξορθολογισμό των οικονομικών του Δήμου και σε όλα τα έργα της Δημοτικής Αρχής.


Σχετικά Άρθρα

Αντιδράσεις ΔΑΣ ΟΤΑ για προσλήψεις μέσω “Αμφικτυονιών” στον Δ. Αλμυρού – Η απάντηση του Δημάρχου

Αντιδράσεις ΔΑΣ ΟΤΑ για προσλήψεις μέσω “Αμφικτυονιών” στον Δ. Αλμυρού – Η απάντηση του Δημάρχου

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έρχεται ακόμη μια φορά η υπόθεση με τις προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού,…
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και μπαίνουν στο τελικό στάδιο μιας…
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ αιτημάτων αγροτών μετά από πρόταση Δημάρχου

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ αιτημάτων αγροτών μετά από πρόταση Δημάρχου

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σύντομη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού. Εκτός ημερησίας ο Δήμαρχος Αλμυρού…