• 5 Απριλίου, 2019

Κληρώνονται χιλιάδες ευρώ για όσους ψωνίζουν στον Αλμυρό με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων

Κληρώνονται χιλιάδες ευρώ για όσους ψωνίζουν στον Αλμυρό με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων

Κληρώνονται χιλιάδες ευρώ

για όσους ψωνίζουν στον Αλμυρό

με πρωτοβουλία της Ένωσης

Eπαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων

Ψωνίζεις στον Αλμυρό; Κερδίζεις!

Κερδίζει η τοπική οικονομία!

Νέα πρωτοβουλία ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, από την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, θα στηρίξει την Πασχαλινή αγορά.

Την Πέμπτη, το Δ.Σ. κάλεσε τα μέλη του σε έκτακτη συνέλευση, σχετικά με κίνητρα που μπορούν να δώσουν οι επαγγελματίες στους πελάτες τους, με σκοπό την αύξηση του τζίρου τους, αλλά και την ευρύτερη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Κατά τη συνέλευση, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, να δίνουν οι επαγγελματίες, σε κάθε πελάτη που επενδύει με αγορές από 20 ευρώ και άνω (και για κάθε 20 ευρώ αγορών), ένα κουπόνι, με το οποίο θα συμμετέχει σε κλήρωση στην οποία διεκδικεί μια από τις δεκάδες δωρο-επιταγές των 100 ευρώ.

Αναμένεται τα επόμενα 24ώρα να ανακοινωθούν τα καταστήματα που θα συμμετάσχουν και θα διανέμουν, στους πελάτες τους και κατά την αγορά τους, τα κουπόνια της Ένωσης.

Η κάλπη που θα συγκεντρώνονται τα κουπόνια θα κλείσει την Παρασκευή 10 Μαΐου και πιθανότατα το Σάββατο 11 Μαΐου θα γίνει η κλήρωση των τυχερών για τις δεκάδες επιταγές των 100 ευρώ. Θα ακολουθήσουν νέα σχετικά ρεπορτάζ.

Τα χρήματα αυτά, επιστρέφουν και πάλι στα καταστήματα του Αλμυρού, καθώς, οι νικητές πρέπει να εξαργυρώσουν τις δωρο-επιταγές,  σε κάποιο από τα καταστήματα του Αλμυρού που είναι της αρεσκείας του και βεβαίως συμμετέχει στη δράση αυτή.

Ο τελικός αριθμός των «κατοστάευρων δωροεπιταγών», θα οριστεί αναλόγως με τη συμμετοχή των καταστημάτων και την κίνηση του αγοραστικού κοινού. Ελάχιστο όριο είναι οι δέκα επιταγές, δηλαδή τα 1.000 ευρώ (ήδη η συμμετοχή των καταστημάτων είναι πολύ μεγάλη και προμηνύει την έκδοση περισσότερων επιταγών).

Ψωνίζω στον Αλμυρό! Κερδίζω! Κερδίζει η τοπική αγορά!

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που θέλουν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Μίνα Τελκή, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6932 755 899, ώστε να παραγγείλουν τον απαιτούμενο αριθμό λαχνών.

Κατά τη συνέλευση, το Δ.Σ., ενημέρωσε τα μέλη, για τα ανέλπιστα αποτελέσματα του φιλανθρωπικού καφέ για τα παιδιά της Κιβωτού. Συγκεντρώθηκαν και ήδη δόθηκαν 3.000 ευρώ. Ο επαγγελματίας του Αλμυρού κ. Δημήτρης Τσιάπρας, ανέλαβε τα έξοδα για το κέρασμα των καφέδων, οπότε ό,τι προσέφερε ο καθένας μας, ατόφιο δόθηκε στην Κιβωτό. Η Ένωση απεύθυνε ευχαριστήριο προς τον κ. Τσιάπρα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση, αλλά και με τη συμμετοχή τους, σ’ αυτή την εκδήλωση.

 

(σημείωση: τα ΜΜΕ που διαθέτουμε, η ιστοσελίδα e-almyros.gr και η εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» συμμετέχουν στη δράση της Ένωσής μας και θα διαθέσουν κουπόνια για την κλήρωση, σε όσους διαφημιστούν αυτό το διάστημα, σε όσους έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους ή θα την εξοφλήσουν μέχρι και το τέλος της δράσης αυτής –περίπου έως 10 Μαΐου.)

 


Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Εκλογές για την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται τα μέλη τη ΕΝΩΣΗΣ να προσέλθουν στις εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ που θα…
Εκδρομή στα Λιχαδονήσια για τα μέλη του Φιλοπρόοδου Ν. Αγχιάλου    

Εκδρομή στα Λιχαδονήσια για τα μέλη του Φιλοπρόοδου Ν. Αγχιάλου    

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε -μετά από δύο χρόνια-η μονοήμερη εξόρμηση του Φιλοπρόοδου στο νησιωτικό…
Έναρξη και επέκταση δραστηριοτήτων από το Art of Travel της Μίνας Τελκή – συνέντευξη

Έναρξη και επέκταση δραστηριοτήτων από το Art of Travel της Μίνας Τελκή – συνέντευξη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την τέχνη του ταξιδεύειν και τα μέτρα που λαμβάνει για…