• 27 Μαρτίου, 2019

2o Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας

2o Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας

Αλλάζουμε την πόλη και τα χωριά μας!

Η γνώμη σας μετράει!

 

Δημοσιεύουμε το 2ο ερωτηματολόγιο της έρευνας του υποψήφιου συνδυασμού #ζωή_αλλάζουμε, με επικεφαλής τη Ζωή Ράππου:

Σε μια προσπάθεια συνδιαμόρφωσης του προγράμματος που χρειάζεται ο Δήμος μας, εμείς στο #ζωή_Αλλάζουμε, ζητούμε από εσάς, τους συμπολίτες μας, να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε, με κάποιες πρώτες προτάσεις μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Σε κάθε θέμα, έχετε τη δυνατότητα να γράψετε τη δική σας πρόταση. Ο δεύτερος κύκλος ερωτηματολογίου αφορά την τρίτη ηλικία, τους νέους και ευρύτερα την κοινωνική πολιτική του Δήμου μας.

Αφού επιλέξετε με ένα κλικ μια, περισσότερες ή και όλες τις επιλογές-απαντήσεις, ή γράψτε μας την άποψή σας. Στο τέλος κάθε κάρτας πάλι με ένα κλικ προχωράτε στην επόμενη κάρτα (παρακαλούμε σε κάθε νέα κάρτα, να πλοηγείστε από την κορυφή της κάρτας, καθώς η οθόνη ανάλογα με το μέγεθος μπορεί να σας κρύβει περιεχόμενο).

Το opinionstage συγκεντρώνει για εμάς την ανώνυμη αποστολή των προτάσεών σας. Στη συνέχεια θα εργαστούμε πάνω σε αυτά, για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα του Δήμου μας.

Κάτω από το 2ο ερωτηματολόγιο, μπορείτε να βρείτε το πρώτο ερωτηματολόγιο, με κύρια θέματα τα αδέσποτα και την καθαριότητα. Παρακαλούμε αν δεν έχετε ήδη απαντήσει, να το συμπληρώσετε, ώστε να έχουμε την άποψή σας, αλλά και τις ιδέες σας, πριν την τελική διαμόρφωση του προγράμματός μας.

 

 


 

 

Αλλάζουμε και τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε σχέση με τα γηρατειά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με το πρόγραμμα του συνδυασμού μας “γερνάω αλλιώς”.
Δε σημαίνει οτι δε γερνάω, αντιθέτως γερνάω με επίγνωση και αξιοπρέπεια. Ξέρω σε ποιο σημείο της ζωής βρίσκομαι και νιώθω εξοικειωμένος/η με αυτό. Την πείρα και τη σοφία της ζωής μου δεν τις εγκλωβίζω σε αναμνήσεις, αλλά τις μετουσιώνω σε δράση, όνειρα, δημιουργία. Μέσα από το πρόγραμμά μας δίνουμε ιδέες για δραστηριότητες και ενεργό γήρανση καθώς και μια γωνιά για να καταθέτουν οι ηλικιωμένοι/ες συνδημότες/τισσες τις αναμνήσεις, τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους.

 

 

 

Παρακαλούμε αν δεν έχετε συμπληρώσει το 1ο και το 3ο ερωτηματολόγιο, να τα συμπληρώσετε στους παρακάτω συνδέσμους.

 

#ζωή_αλλάζουμε: Πρόταση για Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης Δήμου Αλμυρού – 3ο Ερωτηματολόγιο

#ζωή_αλλάζουμε: Πρόταση για Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης Δήμου Αλμυρού – 3ο Ερωτηματολόγιο


Σχετικά Άρθρα

# ζωή_αλλάζουμε: Αξιοπρεπής και καθαρός αγώνας κομίζοντας πολιτικό ήθος

# ζωή_αλλάζουμε: Αξιοπρεπής και καθαρός αγώνας κομίζοντας πολιτικό ήθος

Ευχαριστώ θερμά τους άξιους συνεργάτες μου για την τιμή που μου έκαναν να συνταχτούν μαζί μου…
Ζωή Ράππου στην κεντρική ομιλία: Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα απ’ άκρη σ΄ άκρη σε όλο το δήμο μας ότι αποφασίζουμε από τις 8 Οκτωβρίου να αλλάξουμε τη ζωή μας και την πόλη μας

Ζωή Ράππου στην κεντρική ομιλία: Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα απ’ άκρη σ΄ άκρη σε όλο το…

Ακολουθεί σε βίντεο και κείμενο η ομιλία κας Ζωής Ράππου, επικεφαλής της Δημοτικής  Παράταξης #ζωή_αλλάζουμε, την…
Ιωάννης Βαλωμένος: Αγνοούνται συστηματικά τα τεχνικά προγράμματα των Κοινοτήτων – Χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του Δήμου

Ιωάννης Βαλωμένος: Αγνοούνται συστηματικά τα τεχνικά προγράμματα των Κοινοτήτων – Χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του…

Ονομάζομαι Βαλωμένος Ιωάννης. Μεγάλωσα και διαμένω στους Αγίους Θεοδώρους όπου και εργάζομαι στην παραγωγή ελιάς και…