• 17 Μαρτίου, 2019

Ο ΓΣΑ ξέσπασε στο «Ραγάζος» και διέλυσε τη Στυλίδα με 6-0 !!!

Ο ΓΣΑ ξέσπασε στο «Ραγάζος» και διέλυσε τη Στυλίδα με 6-0 !!!

Επιτακτική ήταν πλέον η ανάγκη του «τρίποντου» για το Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στο παιχνίδι έδρας με τη Στυλίδα, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Κυριακής 17 Μαρτίου και στο «Αθανάσιος Ραγάζος» η παρουσία πολλών ντόπιων φιλάθλων βοήθησε από την εξέδρα τους Αλμυριώτες του Κώστα Βελιτζέλου να εξασφαλίσουν μια χορταστική νίκη, διαλύοντας κυριολεκτικά τους αντιπάλους τους.

Πρόσθετοι λόγοι για τη θριαμβευτική νίκη – ανάσα των κυανόλευκων (φωτο αρχίου) ήταν ότι ανατράπηκε μερικώς η οριακή βαθμολογική κατάσταση των συνδιεκδικητών της παραμονής, καθώς και αμβλύνθηκε το δύσκολο πρόγραμμα τη τοπικής μας ομάδας, που την επόμενη Κυριακή καλείται να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου μέσα στο Πανθεσσαλικό και στο Πανθεσσαλικό επίσης τον Ολυμπιακό Βόλου, την τελευταία αγωνιστική.

Παρά τις δυσκολίες του προγράμματος πάντως, οι Αλμυριώτες αισιοδοξούν τώρα περισσότερο, με λίγη τύχη και την ίδια επίμονη προσπάθεια, να σώσουν τελικά τη φετινή «παρτίδα», αφού χρειάζονται μάλλον μόνο μια νίκη ακόμη για κάτι τέτοιο.

Στο 21ο λεπτό έγινε το 1-0 με σκόρερ τον Ναουμίδη γιατον ΓΣΑ και  το 2-0 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς στο 52ο λεπτό. Στο 65ο λεπτό έγινε το 3-0 πάλι με τον Κοντοβά εκτελεστή. Το 4-0 με σκόρερ τον Αλεξανδρή στο 70’ και το 5-0 από αυτογκόλ, μετά από προσπάθεια του Καρρά στο 80’, ενώ στο 89’ έκλεισε το 6-0 ο Τζιοβάρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Βελιτζέλος δήλωσε στο «Λαό του Αλμυρού» ότι «αν είμασταν πιο προσεκτικοί στο α’ ημίχρονο, το 6-0 θα ήταν ήδη το σκορ του πρώτου μέρους», ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά τη δυσκολία του προγράμματος.

-Στο Πανθεσσαλικό τα Σέλλανα προηγήθηκαν με τον Κοντό στο 12’ και ο Σετζίνιο ισοφάρισε στο 23ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός σημείωσε 2-1 με …ακόμη ένα εύστοχο πέναλτι (14ο για φέτος) του Μάντζιου. Στο 49ο λεπτό ο Μπουτζίκος πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου των φιλοξενούμενων και έγινε το 3-1.

-Στο 31ο λεπτό, στη Νεοκαισάρεια, η Νίκη προηγήθηκε με γκολ του Μαντζίρη. Στο 51’ ο Μπουκομάνοβιτς με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 60’ ο Ίτσιος μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2. Δεύτερο γκολ με τον Μπουκομάνοβιτς στο 62ο λεπτό και 1-3. Στο 83ο λεπτό πέναλτι υπέρ του Αχιλλέα και ο Κατσαμάγκας έκανε το 2-3. Στο 93ο λεπτό μετά από πάσα του Μαντζίρη ο Κέρι σκοράρει και κάνει το τελικό 2-4, στην τελευταία φάση του αγώνα.

-Στην Τσαριτσάνη ο Θησέας πήρε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τον Οικονόμο. Τα γκολ στο 52’ ο Καραλούλης και στο 56’ ο Τσουρής.

 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Γ.Σ. Αλμυρού – Α.Ο. Στυλίς 6-0

Ολυμπιακός Β. – Α.Ο. Σελλάνων 3-1

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου 2-4

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θησέας Αγριάς 1-1

Α.Σ. Μετέωρα – Πιερικός 2-2

Αστέρας Ιτέας – Αναγέννηση Καρδ. 3-0

Απόλλων Μακρυχωρίου – Φωκικός 3-4

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός Β. 59

Νίκη Βόλου 59

Αστέρας Ιτέας 38

Α.Σ. Μετέωρα 35

Γ.Σ. Αλμυρού 31

Θησέας Αγριάς 31

Α.Ο. Σελλάνων 29

Οικονόμος Τσαριτσάνης 29

Πιερικός 26

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 24

Α.Ο. Στυλίς 24

Απόλλων Μακρυχωρίου 24

Φωκικός 16

Αναγέννηση Καρδίτσας* -8.

*Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

 

Η επόμενη (23η) αγωνιστική της 24ης Μαρτίου:

Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρού

Θησέας Αγριάς – Α.Σ. Μετέωρα

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Β. 0-3

Α.Ο. Σελλάνων – Πιερικός

Φωκικός – Αστέρας Ιτέας

Α.Ο. Στυλίς – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απόλλων Μακρυχωρίου.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …