• 13 Μαρτίου, 2019

Συγκίνηση και ξεφάντωμα στο reunion της τάξης αποφοίτων του ΤΕΛ του ’93

Συγκίνηση και ξεφάντωμα στο reunion της τάξης αποφοίτων του ΤΕΛ του ’93

Οι απόφοιτοι του ’93 του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου και της Τεχνικής Σχολής Αλμυρού, συναντήθηκαν στο reunion που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου στην ταβέρνα “Νικόλας” στην Ευξεινούπολη.

Μικρή ομάδα πρώην συμμαθητριών, ανέλαβε τη διοργάνωση και κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους συμμαθητές τους, δύσκολο έργο αφού αρκετοί ζουν μακριά. Τελικώς κατόρθωσαν και ..ξετρύπωσαν τους συμμαθητές τους και τους έφεραν για το reunion από διάφορες περιοχές.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Φωτεινή Ντάνου.  Οι καθηγητές τους, επίσημοι προσκεκλημένοι, πήραν τον λόγο θυμίζοντας περιστατικά, ενώ ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν ο χαιρετισμός του διευθυντή τους Ταξιάρχη Μποτού, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Η βραδιά επεφύλασσε εκπλήξεις με την παρουσίαση βίντεο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τα μαθητικά χρόνια, που επιμελήθηκε ο κ. Λάμπρος Μπαζής.

Ο Dj’ Χασάπης Νίκος, κατάφερε να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην πίστα τους… συμμαθητές, οι οποίοι πριν φύγουν δεν παρέλειψαν να δώσουν το επόμενο ραντεβού τους.