• 13 Μαρτίου, 2019

“Έφυγε” από τη ζωή ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Βουρούκος

“Έφυγε” από τη ζωή ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Βουρούκος

 

“Έφυγε” σήμερα το πρωί σε ηλικία 64 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βαγγέλης Βουρούκος, μετά από  άνιση “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος ήταν γνωστός στην κοινωνία του Αλμυρού. Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, συνεργάστηκε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού κατά τις αγωνιστικές σεζόν 1995 – 1996, 2003 – 2004, 2007 και 2013 – 2013. Ακόμη είχε συνεργαστεί και με την Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης τη σεζόν 2014 – 2015.

Ιδιαίτερα αγαπητός ήταν στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Νίκη, όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου, ως ποδοσφαιριστής, ενώ διετέλεσε προπονητής και στις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη την περίοδο 1973-74, παίζοντας στην Β’ Εθνική κατηγορία ως αμυντικός. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα, στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας 64 συμμετοχές και επτά γκολ.
Έπαιξε στη συνέχεια σε Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες, ενώ ως προπονητής πέρα από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, εργάστηκε στην Χαλκηδόνα, στη Λάρισα, στον Γ.Σ. Αλμυρού και άλλες τοπικές ομάδες της Μαγνησίας.

Η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Βαγγέλη Βουρούκου, τονίζοντας ότι η οικογένεια των Πρασίνων νιώθει ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί κομμάτι του βιογραφικού του Βαγγέλη Βουρούκου.

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και η διοίκηση του Γ.Σ.Α, η οποία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Βαγγέλης Βουρούκος είχε διατελέσει προπονητής στον Γ.Σ.Α., τέσσερις φορές.

Η κηδεία του Βαγγέλη Βουρούκου θα γίνει αύριο Πέμπτη ώρα 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…