• 10 Μαρτίου, 2019

Ο αποκριάτικος χορός τους Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης – Αφιερωμένες στη μνήμη του Α. Καραμπάση οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ο αποκριάτικος χορός τους Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης – Αφιερωμένες στη μνήμη του Α. Καραμπάση οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, στο Αρχοντικό του Δάσους Κουρί.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου, μασκαρεμένοι ή μη, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επιστρατεύοντας το χιούμορ και τη φαντασία τους και δίνοντας τον παλμό για την συνέχεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα άνοιξε η η νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου “Οθρυίδες”, που υπό την καθοδήγηση της μαέστρου κας Μαριάννας Σαμαρτζή τραγούδησαν παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια. Η σκυτάλη δόθηκε στους “Λαϊκούς και Όχι Μόνο”, οι οποίοι φρόντισαν και φέτος να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, η παρουσία της Μαρίτας Τσάτσου που παρουσίασε χορό με φτερά και oriental, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κα Χρύσα Μαρδάκη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και όσους συνέβαλαν για τη διεξαγωγή των φετινών εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα τόνισε πως οι φετινές εκδηλώσεις αποτελούν συνέργεια όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Αλμυρού, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους χορηγούς και τους φίλους του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής καρναβαλιού κ. Αντώνης Μηλιώνης, παρουσίασε όλα τα μέλη της επιτροπής, ενώ αφιέρωσε τις φετινές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αλέκου Καραμπάση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Τις φετινές εκδηλώσεις θα θέλαμε να τις αφιερώσουμε σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας, ξέρουμε όμως πως μας παρακολουθεί και μας χαίρεται. Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Καραμπάση”.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι, με χορό τραγούδι και την ευχή να «να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου…»

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με το αποψινό αποκριάτικο πάρτι στο Σμαρτ καφέ και αποκορύφωμα την καρναβαλική παρέλαση το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στην Ευξεινούπολη.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?ref=page_internal#