• 11 Φεβρουαρίου, 2019

Με γλέντι μέχρι πρωίας ο ετήσιος χορός της «Δήμητρας»

Με γλέντι μέχρι πρωίας ο ετήσιος χορός της «Δήμητρας»

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος του Αθλητικού Συλλόγου Ευξεινούπολης «Δήμητρα», στο «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάσος Δεληζήσης απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας πως φέτος η «Δήμητρα» γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας. «Σήμερα πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια από τις καλύτερες ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της Δήμητρας. Ότι έχουμε πετύχει είναι λόγω της συνεργασίας και της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι. Σίγουρα όμως θα θέλαμε στο μέλλον να βρεθεί τρόπος ώστε να γλιτώσουμε τη γραφειοκρατία και να ενισχυθεί η ομάδα. Επειδή πλησιάζουν εκλογές και ο αθλητισμός είναι υγεία, θέλω να τονίσω πως πρέπει να δημιουργηθούν περισσότεροι αθλητικοί χώροι, όχι μόνο για το καλό της Δήμητρας, αλλά γενικότερα.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για την ομάδα και τις ακαδημίες. Τυχερός της βραδιάς ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Τσιάτσιος που κέρδισε το φλουρί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κα Μαρία Σταυραντώνη, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της περιοχής μας.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη Χριστίνα Ζώτου και τον Νεκτάριο Μανίκα να ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

(περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2496658673680837 )

 




Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…