Archive

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την επαναλειτουργία του ΓΕΛ

Δημοσιεύουμε πρόσκληση για την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Αλμυρού: Πρόσκληση Καλείστε να προσέλθετε  στην 4η   Δημόσια Έκτακτη-Κατεπείγουσα Συνεδρίαση,
Περισσότερα

Επιτυχημένη η κοπή πίτας και το πρώτο Μάθημα Τοπικής Ιστορίας από την Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού

Το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς για τη Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού, με την κοπή της Βασιλόπιτας και την έναρξη των Μαθημάτων Τοπικής Ιστορίας.
Περισσότερα

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ι. Αρβανίτη με τίτλο «Παράξενες Μέρες»

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Αρβανίτη, με τίτλο «Παράξενες Μέρες».
Περισσότερα

Με μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας

Το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας “Η Όθρυς”, στο κέντρο εκδηλώσεων Καλτσάς.
Περισσότερα

Δημοπρατήθηκαν πέντε έργα ύψους 1.140.000 ευρώ

Σκεπαστή Λαϊκή Αγορά και το Κέντρο Ενημέρωσης στο Κουρί ανάμεσα στα έργα που βαίνουν προς υλοποίηση
Περισσότερα

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ

Προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου η ομαλή λειτουργία των σχολείων Τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου για την Α΄/θμια Εκπαίδευση, του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Χριστάκη και
Περισσότερα

Η καρδιά πρόδωσε 30χρονο στο Αχίλλειο

Η καρδιά του πρόδωσε τον άτυχο Βαγγέλη Μόσχο, που βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στο Αχίλλειο.
Περισσότερα