• 3 Φεβρουαρίου, 2019

Οι αθλητές του sensei Λεωνίδα Αντώνη για το winter camp 2019 στον Παρνασσό

Οι αθλητές του sensei Λεωνίδα Αντώνη για το winter camp 2019 στον Παρνασσό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό 8o Winter camp το οποίο έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην όμορφη πόλη των Δελφών και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το Σάββατο και Κυριακή 2 με 3 Φεβρουαρίου 2019.

Μια συνάντηση θεσμός για τους αθλητές , μία αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος.

70 αθλητές από διάφορους συλλόγους όπως από τα dojo του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί εμπλουτίζοντας της γνώσεις τους και ανεβάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση πιο ψιλά.

Για πρώτη φορά Η διαμονή των αθλητών και των γονέων έγινε στους Δελφούς στο hotel Iniohos και Δελφοί Palace. Οι εξωτερικές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού , όπου η άγρια ομορφιά της φύσης και το παγωμένο τοπίο ανέβασαν στα ύψη την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των προπονήσεων.

Εκτός από της υπαίθριες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν και 3ωρες προπονήσεις στην αίθουσα του ξενοδοχείου .

Το βράδυ όλοι οι αθλητές γίνανε μια οικογένεια και σε αυτό το ζεστό και φιλικό κλήμα κόπηκε η βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά όπου τιμήθηκαν και οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό , από τη σχολή των Μαχητών τιμήθηκε η Γκρίνια Γεωργία Μαρία και η Γκρίνια Παρασκευή Ειρήνη για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin Karate την περασμένη χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές έδωσε ο sensei Λεωνίδας Αντώνης , ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς αυτών , οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια και είναι πάντα κοντά μας , ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Sensei Γεώργιο Ρόμπο , senpai Ρόμπο Ιωάννη , Ρόμπο Κων/νο για την άψογη συνεργασία μεταξύ τους , τους δασκάλους του Ashihara karate Μπίλα Νικόλαο , Παπαγεωργίου Ζήση , Πολιουδάκη Γεώργιο οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στο winter camp , την εταιρία Seven Hellas με ιδιοκτήτη τον Ηλία Μαστρανδρέα για τη χορήγηση του tatami , την εταιρία INIOHOS Ξενοδοχειακές , Τουριστικές , Κτηματικές επιχειρήσεις ΚΑΛΤΣΗ Α.Ε. που μας φιλοξένησαν στα ξενοδοχεία τους , τον Κύριο Παναγιώτη Καλτσή που μας ξενάγησε στην αίθουσα τέχνης που βρίσκετε στη Villa symbosium και παρουσιάζει την διαχρονική έκθεση του αρχιτέκτονα ζωγράφου ΔήμήτρηΤαλαγάνη < Η επιστροφή του Απόλλωνα > , επίσης ευχαρίστησε τον κύριο Παναγιώτη Κουλό υπεύθυνο ξενάγησης του Βοτανικού κήπου για την ξενάγηση που μας έκανε στο βοτανικό κήπο.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…