• 28 Ιανουαρίου, 2019

Η κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών – Πολλές εκπλήξεις – Εξαιρετική διοργάνωση

Η κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών – Πολλές εκπλήξεις – Εξαιρετική διοργάνωση

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, διοργάνωσαν μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Παπαθανασίου Τιμπλαλέξη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, συντόνισε η Αντιπρόεδρος Μίνα Τελκή, ενώ ο Πρόεδρος Κώστας Πανταζώνας ανέλαβε την κύρια ομιλία της εκδήλωσης. Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου της Ένωσης με τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, όσους απηύθυναν χαιρετισμό, όπως και ευχαριστήριο στους χορηγούς της εκδήλωσης. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός.

Το φλουρί το κέρδισε η Φωτεινή Κατσαούνη, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ, για οποιαδήποτε επιχείρηση του Αλμυρού, μια τούρτα από το ζαχαροπλαστείο “Τάσος” και ένα τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα παροσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο του Αλμυρού “Art of Travel”. Την πίτα προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Νεφέλη, Ελληνικόν και Τάσος.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα τραγούδι-παραγγελία της Ένωσης, ένα τραγούδι για τον Αλμυρό, με τη μουσική του Φ. Πλιάτσικα, αλλά με νέους στίχους του Γιώργου Τσιντσίνη. “Ο Αλμυρός μας” είναι ο τίτλος του διασκευασμένου τραγουδιού. Στην κιθάρα ο Φώτης Τάμπας, στο μικρόφωνο με την αγγελική φωνή, η Μαρία Αγγελή (σας ευχαριστούμε που το ετοιμάσατε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για το χορό της Ένωσης) ερμήνευσαν εξαιρετικά την παραγγελία του Δ.Σ.! Εμάς το αποτέλεσμα μας συγκίνησε! Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο! Διαβάστε στίχους και τραγουδήστε το με τη Μαρία και το Φώτη!

Ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΣ
Μέσ’ της ομίχλης την πρώτη θαμπάδα
και στων σπαρτών τη χρυσή τη χλωμάδα
η πόλη στέκει γλυκιά και αμίλητη
αγαπημένη, σεμνή, πολυφίλητη,
και φορτωμένη με μια ιστορία
των Μυρμιδόνων βαριά πανοπλία
σ’ ένα βουνό που σκορπάει αρώματα
και το ηλιόφως το πνίγει στα χρώματα.
Αν θα μπορούσα την πόλη μου ν’ αλλαζα
Τον Αλμυρό μου ξανά να τον θαύμαζα!
και θα μοχθούσα να δώσω τα φώτα
για να τον δω πιο τρανό, όπως πρώτα.Ακρογιαλιές μελτεμιών με δροσίσανε
και καλοκαίρια αγάπες γεννήσανε,
δρόμοι και στράτες εδώ καταλήγουν,
μέρες και νύχτες γλεντιού μας τυλίγουν,
όλα τα στέκια τα νιάτα γεμίζουνε
κι οι μέρες με κόπο καρπίζουνε
Πόθοι τους στόχους ορίζουν
κι αρμονικά οι ζωές συνεχίζουν.Αν θα μπορούσα στον κόσμο να ζούσα
στον Αλμυρό μου ξανά θα γυρνούσα
και θα μοχθούσα να δώσω τα φώτα
για να τον δω πιο τρανό, όπως πρώτα.Αν θα μπορούσα την πόλη μου ν’ αλλαζα
Τον Αλμυρό μου ξανά να τον θαύμαζα!
και θα μοχθούσα να δώσω τα φώτα
για να τον δω πιο τρανό, όπως πρώτα.

Γιώργος Τσιντσίνης

Ακολούθησε η aerial dance χορεύτρια Αγγελική Μελή, σε ένα θέαμα που ο Αλμυρός μάλλον δεν έχει ξαναδεί Live μέχρι σήμερα. Ο Φώτης Τάμπας, με την κιθάρα του και την αισθαντική φωνή του, πλαισίωσε το aerial dance show.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η εξαιρετική και… πλανεύτρα Μαρίτα Τσάτσου, έκλεψε τα βλέμματα όλων σε ένα χορό oriental με silver wings.

Τέλος, το Δ.Σ. επεφύλασσε μια έκπληξη στην Αντιπεριφερειάρχη μας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, μια τούρτα για τα γενέθλιά της! Η Αντιπεριφερειάρχης, ευχαρίστησε συγκινημένη. Άλωστε οι δεσμοί με την Ένωση και τον Αλμυρό, ήταν πάντοτε πολλοί δυνατοί.

 

Τα μέλη ευχαρίστησαν τους δωροθέτες και τους χορηγούς. Ο Φώτης Τάμπας, μας χάρισε μερικά από τα διάσημα πλέον τραγούδια του, αλλά και από το νέο του επερχόμενο δίσκο. Τη συνέχεια στη διασκέδαση ανέλαβε η ορχήστρα του Κώστα Ιγγλέζου και η Βίκυ Πανταζή.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι όποιος έχασε… έχασε!

 

Ακολουθούν βίντεο με τις δράσεις της Ένωσης και ένα ακόμη με τις ομιλίες, τους χαιρετισμούς και το γλέντι που ακολούθησε!

 

 


 


Σχετικά Άρθρα

Aυξάνεται από το 50% στο 86% η επιχορήγηση της κρατικής αρωγής για αγρότες και επαγγελματίες

Aυξάνεται από το 50% στο 86% η επιχορήγηση της κρατικής αρωγής για αγρότες και επαγγελματίες

Εμπροσθοβαρής υλοποίηση σχημάτων κρατικής αρωγής στη Θεσσαλία  Μετά την καταστροφική κακοκαιρία ‘Daniel’ που έπληξε τη Θεσσαλία,…
Χρ. Τριαντόπουλος: 13.480 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν προκαταβολή 50% της κρατικής αρωγής  ύψους 82 εκατ. ευρώ μετά τις πλημμύρες του 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: 13.480 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν προκαταβολή 50% της κρατικής αρωγής  ύψους 82 εκατ. ευρώ…

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του γραφείου του Υφυπουργού κ. Χρήστου Τριαντόπουλου: Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής…
Αξιοποίηση της Κατερίνας Πατσογιάννη στο Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Οι νέοι γενικοί – Το μήνυμα του Υφ. Χρ. Τριαντόπουλου

Αξιοποίηση της Κατερίνας Πατσογιάννη στο Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Οι νέοι γενικοί – Το μήνυμα…

Η πολύπειρη Μαγνησιώτισα Κατερίνα Πατσογιάννη αξιοποιήθηκε ως νέα γενική γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο υπουργείο…