• 26 Ιανουαρίου, 2019

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον …Τσοπ! 26-1-2019

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ : Συνεχίζει στις αναμετρήσεις της η Αταλάντα να προσφέρει γκολ και θέαμα και εμείς να την πληρωνόμαστε στο over. Συνολικά έχει 14 σε 20 αγώνες και διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Serie A με 44 γκολ, 3 παραπάνω από την Γιουβέντους του Ρονάλντο. Η Ρόμα είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και με μια αφέλεια στην άμυνα. Έχει 11 over σε 20 αναμετρήσεις, αλλά όσα δεν έχουν έρθει, σπάσανε οριακά. Το σημείο πληρώνει λίγο, 1.55 στο διαδίκτυο και 1,45 στον ΟΠΑΠ. Το γεγονός  ότι λογικά θα σκοράρουν και οι δυο με κάνει να πάω στην επιλογή του γκολ και over μαζί σε απόδοση 1,75 που είναι και ποιο ικανοποιητική. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΚΟΛ ΚΑΙ OVER ΜΕ 1,75.

ΕΛΓΚΙΝ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ : Μεγάλο ντεφορμάρισμα για την Έλγκιν, στην έδρα της έχει ρεκόρ 4 – 0 – 6 και έχει την χειρότερη άμυνα καθώς έχει δεχθεί 22 τέρματα. Το Εδιμβούργο θα δώσει μεγάλη μάχη για την άνοδο με την Πίτερχεντ καθώς συγκατοικούν στην κορυφή με 47 βαθμούς. Μακριά από το γήπεδο της έχει το εκπληκτικό ρεκόρ 8 – 1 – 1 με τέρματα 18 – 5. Το διπλό στο 1,75 είναι πάρα πολύ καλό, το περίμενα μικρότερο. ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – 2 ΜΕ 1,75.

ΦΕΓΕΝΟΡΤ – ΑΓΙΑΞ : Η Φέγενορτ είναι ένα κλικ κάτω από Α’ι’τχόφεν και Άγιαξ και ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες, δεν έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από την τρίτη θέση. Ο Άγιαξ είναι ποιοτικός φέτος, την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε 4 -4 με την Χέρεενφεν εντός και δύσκολα θα κάνει δεύτερη γκέλα σερί. Είναι ντέρμπι και συνήθως τέτοιου είδους αγώνες θέλουν προσοχή και έχουν ιδιαιτερότητες. Τα τελευταία αποτελέσματα όμως δείχνουν πως ο Άγιαξ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, μετράει σε έξι αγώνες πέντε νίκες και μια ισοπαλία. ΑΓΙΑΞ – 2 ΜΕ 1,80.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ : ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER KAI ΓΚΟΛ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΓΙΑΞ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ : ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ : 1 ΜΕ 1,85.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΟΠ : 

1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑ’Ι’ΝΤΖ 

2) ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ Χ2 – ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 2 / 3.

Τα σημεία είναι προτάσεις, η τελική επιλογή είναι δική σας.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε..


Σχετικά Άρθρα

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

 «Η Περιφερειακή Αρχή του Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έμπρακτα. Με χρηματοδότηση από…
Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Το αήττητο του ΓΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε στη Σούρπη. Μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά…