• 22 Ιανουαρίου, 2019

Τετάρτη 23/1: ΓΣΑ – Ολυμπιακός Β. και …όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Ραγάζος»

Τετάρτη 23/1: ΓΣΑ – Ολυμπιακός Β. και …όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Ραγάζος»

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου διεξάγεται τελικά η αναβληθείσα λόγω ψύχους 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η τελευταία του α’ γύρου και ενώ ήδη έχει διεξαχθεί η 15η (η 2η δηλαδή του β’ γύρου), η οποία αποκτά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού «καίγονται» κυριολεκτικά για το «τρίποντο» και ο Γηπεδούχος Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, αλλά και ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Βόλου, που μετά από την ήττα του στα Μετέωρα -την περασμένη Κυριακή- απομακρύνθηκε κατά 3 βαθμούς από την κορυφή.

Εύκολα μπορεί να προβλέψει κανείς επομένως, ότι ώρα  3 μ.μ., που αρχίζει ο αγώνας, το Στάδιο του Αλμυρού θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, όχι μόνο από τους ντόπιους φιλάθλους, αλλά και από τους Βολιώτες φίλους του Ολυμπιακού, που θα σπεύσουν στον Αλμυρό να στηρίξουν την ομάδα τους στη συγκεκριμένη δύσκολη έξοδο.

 

Το πρόγραμμα αγώνων της 13ης αγωνιστικής:

Α.Ο. Σελλάνων – Φωκικός

Α.Ο. Στυλίς – Θησέας Αγριάς

Αχιλλέας Νεοκ. – Αναγέννηση Καρ. 3-0 α.α.

Νίκη Βόλου – Πιερικός

Γ.Σ. Αλμυρού – Ολυμπιακός Β.

Απόλλων Μακρυχωρίου – Α.Σ. Μετέωρα

Αστέρας Ιτέας – Οικονόμος Τσαριτσάνης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νίκη Βόλου 38

Ολυμπιακός Β. 35

Α.Σ. Μετέωρα* 24

Γ.Σ. Αλμυρού 23

Αστέρας Ιτέας* 22

Θησέας Αγριάς 20

Α.Ο. Σελλάνων 19

Απόλλων Μακρυχωρίου 17

Πιερικός 16

Οικονόμος Τσαριτσάνης 16

Α.Ο. Στυλίς 14

Φωκικός 12

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 11

Αναγέννηση Καρδίτσας* 1.

*Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Μετέωρα και Αστέρας Ιτέας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πάντσης και Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Στον Γ.Σ. Αλμυρού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Αναστασίου, προερχόμενος από τη Νίκη Βλόλου. Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του Γυμναστικού στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στον Εθνικό Βόλου, Α.Ε Διμηνίου, Πύρασο Ν. Αγχιάλου, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού και του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Στη Νίκη πέρσι και φέτος είχε συνολικά 18 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στη Γ’ Εθνική μαζί με Πύρασο και Ολυμπιακό Βόλου έχει 97 ματς και 20 τέρματα.

Οι άνθρωποι του Αλμυρού έκαναν αγώνα δρόμου μέχρι αργά την Τρίτη, για να μπορέσει να παίξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και μάλλον είναι θετική η εξέλιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του goalpost.gr, «ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Στέλιος Αρσένος, θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Αναστασίου. Το δελτίο του 28χρονου επιθετικού έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ και αύριο περιμένουν στον Αλμυρό και την κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Κοντοβά, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Φωκικό και αύριο θα ξεκαθαρίσει, αν θα αγωνιστεί. Ο Κώστας Χατζής είναι άρρωστος (είχε πυρετό) και όπως όλα δείχνουν ο 20χρονος μέσος θα μείνει εκτός.»

Στον Γ.Σ. Αλμυρού θα συνεχίσει επίσης την καριέρα του ο Γιάννης Βέργος. Ο έμπειρος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους Αλμυριώτες και η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση του ΓΣΑ.

Ο Βέργος έπαιξε στον Ρήγα Φεραίο, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Θράκη, στη Βέροια σε Β’ και Γ’ Εθνική, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Βατανιακό, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Φούτμπολ Λιγκ, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στον Πύρασο, ενώ το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στη Νίκη, στην οποία έπαιξε τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην Χαλκίδα, καταγράφοντας 10 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Καναβός, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…