• 22 Ιανουαρίου, 2019

Λαογραφικός Μορφωτικός Όμιλος Πτελεού: Δράσεις – Την Κυριακή κοπή πίτας

Λαογραφικός Μορφωτικός Όμιλος Πτελεού: Δράσεις – Την Κυριακή κοπή πίτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Λέσχης των μελών του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Στις 24 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Λέσχης των μελών του, ο Λαογραφικός Όμιλος υποδέχθηκε όλα τα παιδιά του Πτελεού και των επισκεπτών του Πτελεού και προσέφερε κεράσματα σ’ αυτά και στους γονείς τους από το φορτωμένο λιχουδιές Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μικροί και μεγάλοι έψαλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Στις 30 Δεκεμβρίου ο Λαογραφικός Όμιλος διοργάνωσε γιορτή στη πλατεία του Πτελεού και ύψωσε στον ουρανό «τα φαναράκια των ευχών», συνοδευόμενα από κρασί και μεζέδες,  προσφορά στους παρευρισκόμενους.

Τέλος στα πλαίσια υποδοχής του Νέου Έτους ο Λαογραφικός Όμιλος Πτελεού  σας προσκαλεί όλους στη κοπή της πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της Λέσχης των Μελών του, στη πλατεία του Πτελεού. Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη για όλους.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πτελεού εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και απευθύνει ιδιαίτερες ευχές σε όλα τα μέλη του, καθώς και σε όσους απαρτίζουν τα ενεργά τμήματά του, τα οποία είναι: Παιδικό Χορευτικό Τμήμα, Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων, Χορευτικό Τμήμα Νέων, Χορωδία Ενηλίκων, Παιδική Θεατρική Ομάδα, Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…