• 15 Ιανουαρίου, 2019

Τίμησε και φέτος τους Ευξεινουπολίτες οινοπαραγωγούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης

Τίμησε και φέτος τους Ευξεινουπολίτες οινοπαραγωγούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης

Το βράδυ του Σαββάτου 12  Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση οινογνωσίας Ευξεινουπολίτικου κρασιού καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης. Ο Σύλλογος ανέλαβε τη διοργάνωση και την ορχήστρα και οι Ευξεινουπολίτες παραγωγοί προσέφεραν κρασί παραγωγής τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Χρύσα Μαρδάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη στήριξή τους. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους οινοπαραγωγούς, που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν ώστε να τιμηθεί και φέτος το Ευξεινουπολίτικο κρασί. Ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε την βασιλόπιτα, ενώ τα μέλη του Συλλόγου δώρισαν υπέροχα αναμνηστικά στους παραγωγούς, δημιουργήματα του τμήματος κεραμικής.  Κατά την έναρξη της βραδιάς τιμήθηκαν οι οινοπαραγωγοί: Κακασής Ιωάννης, Ράπτης Βασίλειος, Μπελικαΐδης Νικόλαος, Αραμπατζής Χάρης, Μαρδάκη Βασιλική, Γοδενόπουλος Αντώνιος, Αμπραζογούλα Ντίνα, Σιάνος Νικόλαος, Καράτερζης Κώστας και ο κ. Τσιάντος Κώστας. Αναμνηστικά δώρα όμως δόθηκαν στον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρη Τέφογλου, στον ιατρό της Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Θωμά Σαμακοβλή καθώς και στον κ. Γιάννη Δεληζήση.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν για μια ακόμη χρονιά άκρως ικανοποιητική, καθώς τόσο οι παραγωγοί όσο και οι «φίλοι» του καλού κρασιού έδωσαν δυναμικό παρόν. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα παιδείας κα Μαρία Σταυραντώνη, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, η υποψήφια Δήμαρχος Αλμυρού κα Ζωή Ράππου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις κ. Χρήστος Τριαντόπουλος καθώς και πρόεδροι τοπικών Συλλόγων.

Με τη διάθεση στα ύψη από νωρίς και το κρασί να ρέει άφθονο, δεν άργησε να ανάψει το γλέντι με τη συνοδεία της ορχήστρας και να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2452368561443182


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…