• 14 Ιανουαρίου, 2019

Αυλαία σήμερα Δευτέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις –

Αυλαία σήμερα Δευτέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις –

Στις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 5 Μαρτίου, εναποθέτουν τις ελπίδες τους για οικονομική ανάκαμψη οι καταστηματάρχες του Αλμυρού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι επαγγελματίες του Αλμυρού, ήδη έχουν προβεί σε ανακοινώσεις ελκυστικών εκπτώσεων σε πολύ καλά προϊόντα, ένδυσης, υπόδησης και άλλα. Παροτρύνουμε τους αναγνώστες μας, να επισκεφθούν την αγορά μας, να στηρίξουν την τοπική οικονομία.

Η αγοραστική κίνηση κατά τη διάρκεια των εορτών ήταν περιορισμένη, με τους επαγγελματίες να προσδοκούν μεγαλύτερη κινητικότητα στην αγορά κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού κ. Κώστας Πανταζώνας δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού» σχετικά με το θέμα:

«Η αγορά του Αλμυρού είναι έτοιμη για τις χειμερινές εκπτώσεις και όλοι οι συνάδελφοι την περιμένουμε προκειμένου να ανακάμψουμε μετά την εορταστική περίοδο.

Δυστυχώς η φετινή εορταστική περίοδος, δεν επέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Οι μόνες μέρες που δουλέψαμε ήταν παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που είχαν καταβληθεί και οι συντάξεις, οι οποίες έφεραν μία μικρή κίνηση. Από εκεί και πέρα τίποτα στην αγορά δεν θύμιζε χριστουγεννιάτικες ημέρες ή τζίρους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είχαμε «διαρροές», με τους καταναλωτές να κάνουν τις ελάχιστες αγορές τους σε γειτονικές πόλεις.

Πλέον εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στις χειμερινές εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 5 Μαρτίου.

Ελπίζουμε πως η αγορά θα βρει έναν βιώσιμο βηματισμό. Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν πρώτα την τοπική αγορά. Έχουμε επάρκεια προϊόντων καθώς και ανταγωνιστικές τιμές. Ήδη αρκετοί συνάδελφοι κάνουν προσφορές και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό της περιοχής μας να στηρίξει την τοπική αγορά». 


Σχετικά Άρθρα

Κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή! Το νέο έργο του Γιώργου Πανταζώνα σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή! Το νέο έργο του Γιώργου Πανταζώνα σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση…

Την έκφραση του Έργου που κάθε άνθρωπος καλείται να υλοποιήσει μέσα από τη ζωή του για…