• 27 Δεκεμβρίου, 2018

Έναρξη για το 1ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ

Έναρξη για το 1ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ

Το 1ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ είναι γεγονός, καθώς η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες από 100 αθλήτριες έχουν δώσει το παρόν, καθώς το τουρνουά που διοργανώνει ο Γ.Σ.Α, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προετοιμασία των αθλητριών.

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Α. κ. Περικλής Ξύδης δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αφορά το βόλεϊ, πραγματοποιείται στον Αλμυρό. Πρόκειται για τουρνουά προετοιμασίας που θα διαρκέσει 4 ημέρες και θα λάβουν μέρος 8 ομάδες.Η διεξαγωγή του τουρνουά θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην προετοιμασία των αθλητριών για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός θα γίνει επιτέλους στο μέρος μας. Πιστεύουμε πως θα συμβάλλει στην ενίσχυση και διαφήμιση τόσο του βόλεϊ, όσο και του τόπου μας».

Στο τουρνουά συμμετέχουν: Maritza1, Maritza2 (Βουλγαρία), Πρωταθλητές Πεύκων, Αργώ Βόλου, Οίαξ Ναυπλίου, Διόνυσος 1, Διόνυσος 2 και Γ.Σ. Αλμυρού.

Η έναρξη των αγώνων έγινε το πρωί της Πέμπτης στις 09:00, όπου τα κορίτσια του Γ.Σ.Α αντιμετώπισαν τη Maritza1.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…