• 22 Δεκεμβρίου, 2018

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον … Βαγγέλη Κουτσούμπα

ΠΑΜΕ Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα και τον … Βαγγέλη Κουτσούμπα

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίχτες του στοιχήματος. Αυτή την εβδομάδα έχω την χαρά να φιλοξενώ στην στήλη μου έναν καλό μου φίλο και πρώην ποδοσφαιριστή, τον Βαγγέλη Κουτσούμπα. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Πάμε στα ματς.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. : Μεγάλες εξελίξεις είχαμε στην Μάντσετσερ, με την απόλυση του Μουρίνιο και την πρόσληψη του Όλε Γκούνα Σόλσκιερ. Είχε μαλώσει με αρκετούς παίχτες ο Πορτογάλος και δεν μπορούσε να γυρίσει το κλίμα υπέρ του, ήταν θέμα χρόνου να φύγει. Με αντίπαλο την αδύναμη Κάρντιφ, η λογική λέει πως οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα για όλα, για να αποδείξουν ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την μέχρι στιγμής κάκιστη πορεία της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας έχει σε εννιά αναμετρήσεις οχτώ over και ένα under. Με αυτά τα δεδομένα θα συνδυάσω την νίκη με τα πολλά γκολ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – 2 ΚΑΙ OVER 2,5 ΜΕ 2.35.

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ : Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες  με πολλά συνεχόμενα over. Η Έμπολι έχει οχτώ σερί ενώ η Σαμπντόρια στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις έχει πέντε. Σαν σημείο πιστεύω πως μπορεί να πάει παντού, αλλά αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ και όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει με πολλά περισσότερα , ΕΜΠΟΛΙ  – OVER 2,5 ΜΕ 1,75.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ : Σε κάθετη πτώση η Εσπανιόλ, μετράει πέντε σερί ήττες με τέρματα 3 – 15, δέχεται κατά μ.ο. 2,5 γκολ . Σε ανοδική πορεία η Ατλέτικο, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες αναμετρήσεις συνδυάζει θέαμα και γκολ , κάτι που τις έλειπε και δεν ήταν το στοιχείο που την διέκρινε. Η νίκη της σε συνδυασμό με το over 2,5 πληρώνει 2,60 αρκετά καλό. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει το over 1,5 με 1,85 και εδώ η απόδοση είναι καλή, πιστεύω όμως πως θα έχουμε πολλά τέρματα με την εικόνα των ομάδων που έχω, ΑΤΛΕΤΙΚΟ – 1 ΚΑΙ OVER 2,5 ΜΕ 2,60.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ : ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2 ΚΑΙ OVER 2,5 – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1 ΚΑΙ OVER 2,5 – ΕΜΠΟΛΙ OVER 2,5.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 10,7

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ :

ΣΕΒΙΛΛΗ 2 – ΜΠΑΓΕΡΝ 2  – ΛΕΙΨΙΑ  1 – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 7.40

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν παίξετε.

Τα σημεία είναι προτάσεις, η τελική επιλογή είναι δική σας.


Σχετικά Άρθρα

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή του Δημ. Κουρέτα στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

 «Η Περιφερειακή Αρχή του Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έμπρακτα. Με χρηματοδότηση από…
Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Με ανατροπή στο σκορ ο Αίας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΓΣΑ

Το αήττητο του ΓΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε στη Σούρπη. Μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά…