• 11 Δεκεμβρίου, 2018

Νεοσύστατες θεατρικές ομάδες φιλοξενεί ο Αλότοπος

Νεοσύστατες θεατρικές ομάδες φιλοξενεί ο Αλότοπος

Την φιλοξενία θεατρικών ομάδων αποφάσισαν τα μέλη της ΚοινΣΕπ Αλότοπος, για τη φετινή χρονιά. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης, αποφασίστηκε φέτος να δημιουργηθούν, να φιλοξενηθούν και να υποστηριχθούν θεατρικές ομάδες για παιδιά και ενηλίκους στην αποθήκη της Αλατοστράτας.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί τρεις ομάδες. Μια παιδική για παιδιά από 6 έως 11 ετών, μια εφηβική για εφήβους από 12 έως 18 ετών, καθώς και η ομάδα των ενηλίκων, οι οποίες συντονίζονται από τον Αλότοπο και τους εθελοντές του.

Σύμφωνα με τα μέλη του Αλότοπου η φιλοξενία θεατρικού εργαστηρίου έγινε άμεσα αποδεκτή με ενθουσιασμό. Το θέατρο έχει τη δύναμη να συμβάλει στην πνευματική καλλιέργεια ενός παιδιού και να το κάνει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν και άλλες μορφές έκφρασης. Πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία καταφέρνει να μεταδίδει στο παιδί συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, μηνύματα, και να ενεργοποιεί τα πνευματικά του χαρίσματα.

Σκοπός λοιπόν της θεατρικής ομάδας είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το σώμα τους και τα όριά του, να αποκτήσουν αντίληψη του χώρου και του χρόνου, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να αναπτύξουν την ικανότητα της έκφρασης και της επικοινωνίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην παιδική (6-11 ετών) και εφηβική (12-18 ετών) θεατρική ομάδα, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής στην ήδη υπάρχουσα ομάδα ενηλίκων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Βασίλη Γιαννουλάκη. Τηλ. Επικοινωνίας: 698 148 8648.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…