• 8 Δεκεμβρίου, 2018

Με …χιόνι η φωταγώγηση του δέντρου στον Αλμυρό – Εκκίνηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Με …χιόνι η φωταγώγηση του δέντρου στον Αλμυρό – Εκκίνηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Η πόλη μας έβαλε τα γιορτινά της, το δέντρο φωταγωγήθηκε και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο μας σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου είχαν την επίσημη πρώτη τους!

Στις 6:30μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου  η Φιλαρμονική του Δήμου μας έδωσαν το μήνυμα της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων στους δρόμους της πόλης παίζοντας και τραγουδώντας  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λίγο αργότερα η Μικτή Τετράφωνη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, η Παιδική – Νεανική χορωδία και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή παρουσίασαν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Τέλος ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Αλμυρού, κ. Δημήτριο Εσερίδη. Εκεί και το λαμπερό Λούνα Παρκ για τους μικρούς μας φίλους. Το τεχνητό χιόνι, που εξασφάλισε ο Δήμος για την εκδήλωση, δημιούργησε ιδανική ατμόσφαιρα για την εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου. Οι μικρότεροι εντυπωσιασμένοι, πίστεψαν ότι όντως χιονίζει.

Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού)  περίμεναν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Παράλληλα το 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, διέθεσε εξαιρετικά στολίδια και προϊόντα σε bazaar με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Καλές γιορτές!

Θυμίζουμε τις επόμενες δυο εκδηλώσεις στον Δήμο μας:

ΚΥΡΙΑΚΗ   9  Δεκεμβρίου 2018

Στις 5:30μ.μ. στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar  από τους μαθητές του Γυμνασίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ  10  Δεκεμβρίου 2018

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις  4:00μ.μ. – 6:00μ.μ. Εικαστικό Εργαστήρι …. με μαθητές  της Γ΄ τάξης Βρεφονηπιοκόμων  ΕΠΑΛ Αλμυρού και τις εκπαιδευτικούς Τσούγκρα Μαρία και Γλυκού Άννα.

Συγκεντρωμένες τις εκδηλώσεις φορέων, συλλόγων και Δήμου μπορείτε να τις διαβάζετε στο παρακάτω λινκ:

Εκδηλώσεις


 

 

Πρόγραμμα Χριστουγεννιώτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού


Σχετικά Άρθρα

Xmas Almyros city – Body n’ soul – Τμήμα χορού Μαρίτας Τσιάτσιου – vid

Xmas Almyros city – Body n’ soul – Τμήμα χορού Μαρίτας Τσιάτσιου – vid

Το Τμήμα Χορού της Μαρίτας Τσιάτσιου  από το Body and Soul και η Φιλαρμονική ανέλαβαν να…