• 3 Δεκεμβρίου, 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας

Το βράδυ του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, στο “Αρχοντικό” στο Δάσους Κουρί.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Τσερκεζίδης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, που για μια ακόμη φορά τίμησαν το σύλλογο με την παρουσία τους και έδειξαν την στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει για τη διατήρηση και προβολή των εθίμων της Ανατολικής Ρωμυλίας. Τόνισε μάλιστα πως ο σύλλογος κλείνει φέτος τα 23 χρόνια λειτουργίας του και προσφοράς στην παράδοση.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η απονομή τιμητικών αναμνηστικών προς τον Δήμαρχο Αλμυρού Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη και το πρώην μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κα Γιάννα Γοδενοπούλου – Μαλλιαρού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το παιδικό, το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Αντώνη Στάμου. Το γλέντι που ακολούθησε με την ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου ικανοποίησε όλες τις μουσικές προτιμήσεις, καθώς το πρόγραμμα μας ταξίδεψε με παραδοσιακούς ρυθμούς, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελωνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ Χρήστος Μπουκωρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου κ. Νίκος Καλλές, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα παιδείας κα Μαρία Σταυραντώνη, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας, ο κ. Γιάννης Λουλούδης Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Θεσσαλίας της ΠΟΣΑΡ και η έφορος δημοσίων σχέσεων της ΠΟΣΑΡ κα Γερακίνα Μηνούδη, ο κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ. Ακόμη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Πολιτιστικoύ Συλλόγου Ευξεινούπολης με πρόεδρο την κα Χρύσα Μαρδάκη, του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και περιχώρων Η Στάνη με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Πρεβεζιανο, η Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης με πρόεδρο τον κ. Τάσο Δεληζήση, Συλλόγου Καππαδοκών Αργυλοχωρίου με πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, εκπρόσωποι του ΠΤΧ Αλμυρού λυκείου Ελληνίδων Βόλου,  του Συλλόγου ΑΜΕΑ Η Στοργή με πρόεδρο την κα Νίκη Τσάκαλου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζομύλου “Η Διάπλαση” με πρόεδρο τον κ. Αποστόλη Παπαπαναγιώτου.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ:

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2385461768133862

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…