• 26 Νοεμβρίου, 2018

Ποιά Στικούδη; Αλμυριώτισσα έχει κάνει το πιο τρελό Kiki challenge του κόσμου! Χορεύει λίγο πριν γεννήσει

Ποιά Στικούδη; Αλμυριώτισσα έχει κάνει το πιο τρελό Kiki challenge του κόσμου! Χορεύει λίγο πριν γεννήσει

Ποια Στικούδη; Μπορεί να μας μάγεψε η Στικούδη με το kiki dance challenge της με το νυφικό… αλλά μια Αλμυριώτισσα, κατέχει για εμάς το πιο τρελό Kiki Challenge που έγινε ποτέ…

‘Οπως θα δείτε και στο βίντεο που επισυνάπτουμε στο προαύλιο ιδιωτικής κλινικής και λίγο πριν γεννήσει, η φίλη Αλμυριώτισσα, βγαίνει από το αυτοκίνητο και επιδίδεται με περισσή χάρη στο kiki dance. Τελικά, το χιούμορ της και η θετική της διάθεση, κατέληξαν να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο και ευχόμαστε να κληρονομήσει το χιούμορ της μαμάς του. Το βίντεο εξασφάλισε ο περήφανος μπαμπάς.

Η μόδα αυτή ονομάζεται Kiki Challenge. Από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του Ντρέικ, In my feelings. Αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα. (στους μικρότερους συνιστούμε ποτέ να μη δοκιμάσουν κάτι τέτοιο, καθώς αυτό το challenge είναι επικίνδυνο και έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα)

Το challenge ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου Shiggy δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «In my Feelings». Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες κόσμου έκτοτε δοκίμασαν την πρόκληση.