• 21 Νοεμβρίου, 2018

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 17-11-2018

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 17-11-2018

 έκδοση 17-11-2018

Ταξιδεύουμε τον Αθλητισμό

Θα χρειαστεί να ταξιδέψει ο Δήμος τον Αθλητισμό, παραχωρώντας λεωφορείο για τις Ακαδημίες των τοπικών ποδοσφαιρικών Ομάδων. Θα ήταν ευχής έργο, να βρεθεί ο τρόπος να επιτευχθεί αυτό, καθώς η ΕΠΣΘ και οι κανονισμοί της απαιτούν οι Αθλητικοί Σύλλογοι να έχουν και Ακαδημίες για να ισχύει η συμμετοχή των μεγάλων ομάδων στο Πρωτάθλημα. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες τις αιτήσεις των Συλλόγων και την ανταπόκριση των αρμοδίων. Αν και ο νέος κανονισμός μάλλον ενισχύει τον αθλητισμό και την σωστότερη προετοιμασία των αθλητών, το κόστος για τους Αθλητικούς Συλλόγους είναι δυσβάσταχτο.

 

Ζερέλια και πάλι Ζερέλια

Προσωπικά το έχω πάρει το θέμα με τα Ζερέλια. Η εφημερίδα μας σας ενημερώνει στη σελίδα 5 και σας προτρέπω να το διαβάσετε και εσείς και τα παιδιά σας. Δεν ανησυχώ μήπως κουράσουμε, καθώς πραγματικά ο τόπος έχει τόση ιστορία και τόση ομορφιά και αξία, που έχουμε να φωτίσουμε πολλές άγνωστες πτυχές αυτών, στο ευρύ κοινό.

 

Ευχαριστήριο όλων μας

Οι οδηγοί του Κ.Υ. Αλμυρού ευχαριστούν το ηλεκτρολογείο του κ. Μακρή Ευάγγελου για τη δωρεά καθρέπτη στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.

Ευχαριστούν οι οδηγοί και ευχαριστούμε και όλοι μας! Η συνεισφορά σε δομές με μικρές ή μεγάλες χορηγίες, διευκολύνει τους κοινωνικούς, δημόσιους ή και δημοτικούς λειτουργούς στο κοινωνικό τους έργο και επάγγελμα!

 

Συγχαίρουμε το νέο Δ.Σ.

Συγχαίρουμε το νέο Δ.Σ. του ιστορικού πλέον Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης ΝΗΕΣ, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 11 Νοεμβρίου 2018 και μετά την πρώτη συνεδρίαση που έγινε στις 13 Νοεμβρίου. Η σύνθεση του Νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Νήες» είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Περιστεράς Νικόλαος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντούκας Δημήτριος

ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ: Ζαρκάδας Κωνσταντίνος

ΤΑΜΙΑΣ: Χασάπης Απόστολος (Άκης)

ΜΕΛΗ: Καλατζής Ιωάννης, Μάρου Ευγενία, Τσούκας Κωνσταντίνος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Γερογιάκομος Νικόλαος, Κόλλια Βασιλική,  Κουτμάνη Σταυρούλα

Η θητεία του νέου Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής είναι 2ετής

 

Ναύπλιο it is!

Στο Ναύπλιο λοιπόν, για το Συνέδριο των Εκδοτών… σας αφήνω με λιγότερα σχόλια… Νεότερα την επόμενη εβδομάδα, ενημερωμένη με τις νεότερες εξελίξεις, στο νόμιμο, αναγνωρισμένο Τοπικό Τύπο.

Όσο για το πρώτο σχόλιο στο Δελτίο Θυέλλης… πατέρα… ο παλιός είναι αλλιώς… αλλά εσύ είσαι και ωραίος! Χα, χα! Γι’ αυτό σου βάλαμε και δεύτερη φωτο… Και ναι, πριν τα …σαράντα (χρόνια στο «Λαό»), δεν σ’ αφήνουμε!


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…