• 14 Νοεμβρίου, 2018

Έναρξη εργαστηρίων για την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών ΕΝαρμονία

Έναρξη εργαστηρίων για την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών ΕΝαρμονία

Με ένα πλούσιο σε ερεθίσματα πρόγραμμα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου τα πρώτα εργαστήρια της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών για Παιδιά ΕΝαρμονία. Πιλάτες για εφήβους και ενήλικες με την εκπαιδεύτρια πιλάτες Ελένη Γεντεκάκη, ρομποτική για παιδιά και εφήβους με τον Γιάννη Μπαρά, από τη STEM Robotics Academy και μουσικοκινητικά παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη μουσικό Σταυρούλα Μαυρομμάτη.

Τα εργαστήρια της Ακαδημίας είναι ανοικτά για όλα τα παιδιά και τους εφήβους, από 2-18 ετών και δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία. Τα θέματα είναι ποικίλα και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, με μια πολύ συμβολική εισφορά το καθένα. Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο φωτογραφίας για εφήβους και ενήλικες με τον φωτογράφο Βαγγέλη Ξένο, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Επίσης, η μουσικός Έφη Τελκή, την ίδια ημέρα, καθοδήγησε το εργαστήριο πιάνου για παιδιά από 2-12 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Μουσικά Εργαστήρια Ήχος και Φως.

Σκοπός μας είναι η Ακαδημία ΕΝαρμονία να αποτελέσει μια ζωντανή κυψέλη πολιτισμού για όλα τα παιδιά, προσφέροντάς τους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, αντλούμενες από το χώρο των Τεχνών και των Επιστημών.