• 2 Νοεμβρίου, 2018

Συμμετοχές αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. σε αγώνες ανά την Ελλάδα

Συμμετοχές αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. σε αγώνες ανά την Ελλάδα

 

Με τον Νοέμβριο να έχει κάνει την εμφάνιση του είναι φανερό πως οδεύουμε προς τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.Έτσι μετά τον προτελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων όπου συμμετείχε ο Γιώργος Μαγγιδάς συνεχίζουμε με τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων βορείου Ελλάδας την ανάβαση Ελασσόνας όπου συμμετέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 8 αθλητές του σωματείου. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα δώσει το παρών και στο χώμα με ένα αθλητή του να συμμετέχει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος χώματος.

Ξεκινάμε από την ανάβαση Μοσχοκαρυάς και μία ακόμα εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Μαγγιδά στην κατηγορία Ε και στην κλάση Ε10 με Peugeot 106 ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κλάσης παραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση σε μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες για τον ίδιο και την ομάδα του.

Συνεχίζουμε με την ανάβαση Ελασσόνας όπου και φέτος ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα έχει ισχυρή παρουσία.Στην κατηγορία μέχρι 1400 κ.εκ. συναντούμε δύο από τα φαβορί της κατηγορίας τους Άγγελο Μπατσίλα και Μιχάλη Παρασκευά αμφότεροι Suzuki Swift με τον πρώτο να συμμετέχει στον πρώτο του εκτός έδρας αγώνα και τον δεύτερο να θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ.βρίσκουμε τέσσερις αθλητές με διαφορετικές βλέψεις ο καθένας.Οι Παναγιώτης Αναστασίου με Peugeot 106 και Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo θα διεκδικήσουν την κορυφή της κατηγορίας την ώρα που ο Γιώργο Σανίδα με Peugeot 306 συνεχίζει να βελτιώνεται σε κάθε εμφάνιση του ενώ η Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην συγκεκριμένη ανάβαση ενώ θα είναι και η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 61 συμμετοχές.

Στην Formula Saloon βρίσκουμε από ένα αθλητή σε κάθε κατηγορία.Στα ατμοσφαιρικά θα συμμετάσχει ο περσινός νικητής της κατηγορίας Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 θέλοντας να βελτιώσει τους περσινούς του χρόνους,ενώ στα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R έδειξε πως έχει λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε κάτι που τον θέτει αυτόματα φαβορί για το βάθρο

Τέλος σε ένα αγώνα με σημαντικό όνομα στο Rally Καίτη Κυρίτση στην Κόρινθο θα πέσει η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος χώματος.Ο Αλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στο πλευρό του ΑΡΜΑ στην πρώτη τους εμφάνιση ως πλήρωμα με τον οδηγό να οδηγεί για πρώτη φορά το MG ZR 105 σε μία εμφάνιση που έχει ως κύριο στόχο την διασκέδαση αλλά και την διεκδίκηση του βάθρου σε μία αρκετά ανταγωνιστική κατηγορία

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Μοσχοκαρυάς και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε Ελασσόνα και Κόρινθο καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…