• 9 Οκτωβρίου, 2018

Μια Αλμυριώτισσα στους «εκλεκτούς» του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Μια Αλμυριώτισσα στους «εκλεκτούς» του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Μια Αλμυριώτισσα, η Ελένη (Έλενα) Ράπτη, βρίσκεται μεταξύ των 135 «γαλάζιων» στελεχών που αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δύο χρόνια μετά την δημιουργία του, και πλέον μπαίνει στην πρώτη γραµµή του αγώνα, αξιοποιούμενη είτε ως υποψήφια Βουλευτής, είτε ως υποψήφια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε ως κομματικό στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού, στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία έρθει στην εξουσία.

Η Έλενα, είναι 39 ετών, έγγαμη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και έχει αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή και επαγγελματική διαδρομή. Σπούδασε νομικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε μεταπτυχιακά στο Διεθνές δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι υποψήφια διδάκτωρ Ευρωπαϊκού δικαίου με ερευνητικό πεδίο το μεταναστευτικό ζήτημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ, έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό επιμορφώσεων σεμιναριακού τύπου.

Επαγγελματικά, εργάζεται ως Προϊσταμένη του 6ου γραφείου Νομικών Υποθέσεων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, ενώ έχει χρηματίσει δικηγόρος επί σειρά ετών.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, μετά τη σημαντική αυτή εξέλιξη για την ίδια αλλά και ενδιαφέρουσα είδηση για τον Αλμυρό, επικοινωνήσαμε μαζί της, και μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή μου στην προμετωπίδα του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, το καινοτόμο, και αξιοκρατικό αυτό εγχείρημα του Προέδρου, κ. Κυρ. Μητσοτάκη, απέδειξε ότι αποτελεί τη συνισταμένη νέων, άφθαρτων, υγιών και παραγωγικών δυνάμεων, οι οποίες, δίπλα σε όλα τα υπάρχοντα στελέχη, φίλους και υποστηρικτές της παράταξης, θα συστρατευτούν με μόνο στόχο την απαλλαγή της πατρίδας από το λαϊκισμό, την αναξιοκρατία και τη φτωχοποίηση που επέβαλλε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».


Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής Ένταξης

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής…

Μήνυμα της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας για τον διορισμό του μέλους της…
Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Οι υφυπουργοί…
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Στο παρακάτω παράθυρο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Το βίντεο θα…