• 6 Οκτωβρίου, 2018

Δ.Τ. ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας για τα 44χρονα από την ίδρυσή της και το νέο σήμα

Δ.Τ. ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας για τα 44χρονα από την ίδρυσή της και το νέο σήμα

Με αφορμή την συμπλήρωση 44 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) Αλμυρού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.»

Ηταν μερικά από τα βασικά σημεία, ο κεντρικός άξονας της ομιλίας – διακήρυξης του αειμνήστου Προέδρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 4 Οκτωβρίου 1974 ημερομηνία ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Από τότε έως σήμερα η ΝΔ αποτελεί τον πιο ισχυρό και διαχρονικό στο πέρασμα των χρόνων πολιτικό οργανισμό της χώρας και εκ των βασικών δυνάμεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως μέλος του Λαϊκού Κόμματος.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πάντοτε πιστή στην αποστολή της πορεύθηκε και θα συνεχίσει να πορεύεται έχοντας ως στήριγμα της τις αρχές της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ευημερίας των πολλών συμβάλλοντας με όλες τις τις δυνάμεις για την εκπλήρωση των βασικών στόχων από ιδρύσεως της που »ακούνε» στο τρίπτυχο:κοινωνική πρόοδος-οικονομική ανάπτυξη-ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μία παράταξη η οποία υπηρέτησε το λαό και τον τόπο, πολλές φορές σε συνθήκες δύσκολες, πολλές φορές δούλεψε για την ανόρθωση της χώρας με αυτοθυσία και πάντοτε βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το όποιο κομματικό συμφέρον.
Και ακριβώς αυτό το τελευταίο είναι και το μεγάλο της <<παράσημο>> και γι’ αυτό και εμείς είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτήν την ιστορική παράταξη που πάντα ξέρει να αναγεννιέται και να ανανεώνεται.


Πιστή λοιπόν σε αυτές τις αρχές της η Νέα Δημοκρατία και ώριμη από τα 44 χρόνια διαδρομής της και προσφοράς της στον τόπο, και με οδηγό τον σημερινό  Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άξια ανά τη χώρα στελέχη της η ΝΔ προετοιμάζεται με όραμα, οργάνωση και εμπειρία να αναλάβει τη διακυβέρνηση για να μπορέσει η Πατρίδα μας να οδηγηθεί σε κανονικές συνθήκες μετά το ρίσκο που αποδείχθηκε τεράστιο με το πισωγύρισμα στο παρελθόν από την πιο αποτυχημένη πολιτικά κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Με την Συμφωνία Αλήθειας που καθημερινά εμπλουτίζει ο αυριανός πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης  επισκεπτόμενος την Ελλάδα η ΝΔ θα ξανακάνει την Πατρίδα μας ισότιμη και αξιοπρεπή στο παγκόσμιο γίγνεσθαι γιατί οι Έλληνες ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

 

 

Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός.

Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει.

 

Αλλάζουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να αλλάξουμε την ΕΛΛΑΔΑ

 

 

Το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα.

Και πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΛΜΥΡΟΥ

 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής Ένταξης

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής…

Μήνυμα της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας για τον διορισμό του μέλους της…
Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Οι υφυπουργοί…
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Στο παρακάτω παράθυρο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Το βίντεο θα…