Archive

Εγγραφές στις χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου και Αλμυρού

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου, σχετικά με τις εγγραφές στις χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο:
Περισσότερα

Αχιλλέας Αχιλλείου: Πρόσκληση στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ»

Δημοσιεύουμε πρόσκληση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Αχιλλείου, στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου:
Περισσότερα

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετικά με τη συνάντηση του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήση Μαμούρη:
Περισσότερα

Συλληπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για την απώλεια του Γιώργου Σιαμούρη

Δημοσιεύουμε συλλυπητήριο μήνυμα των μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για την απώλεια του Γιώργου Σιαμούρη:
Περισσότερα

Χαμόγελα και ευχές κατά τους Αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Χαμόγελα, ανταμώματα μετά τη ραστώνη του καλοκαιριού και τις διακοπές, αλλά και πολλές ευχές αντάλλαξαν, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί κατά τους Αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στον Αγιασμό
Περισσότερα

Υπέγραψε στη Δήμητρα ο Θαν. Παπαδόπουλος

Νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Πρωτεσίλαου, από χτες ανήκει επίσημα στο ρόστερ των πρασίνων. Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της ομάδας:
Περισσότερα

Μήνυμα Δημάρχου Αλμυρού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς επιθυμώ να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές για υγεία και πρόοδο σε όλους τους Μαθητές.
Περισσότερα