• 5 Σεπτεμβρίου, 2018

ΕΠΑΛ: Αγιασμός και πληροφορίες για τα τμήματα και τις εγγραφές

ΕΠΑΛ: Αγιασμός και πληροφορίες για τα τμήματα και τις εγγραφές

 

Από την Δευτέρα 3η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 έως την Κυριακή 9η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ΄ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης για ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για  λειτουργούντα τμήματα.

 

 Από την Τετάρτη 12η Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 08:00 και έως την Παρασκευή 21η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης για ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για  λειτουργούντα τμήματα.

 

Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής – δήλωση προτίμησης και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 21η Σεπτεμβρίου στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Οι τομείς και ειδικότητες που λειτουργούν σχολείο μας για το σχ. έτος 2018-19 είναι:

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09.00 θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2018-2019.


Καλούνται όλοι οι μαθητές αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν, να παρευρεθούν στο χώρο του σχολείου μας κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ


Σχετικά Άρθρα

Ενθουσίασαν τα παιδιά του Γυμνασίου-Λ.Τ. Φούρνων στην παράσταση που έδωσαν στον Αλμυρό

Ενθουσίασαν τα παιδιά του Γυμνασίου-Λ.Τ. Φούρνων στην παράσταση που έδωσαν στον Αλμυρό

Μία ωραία παράσταση, το θεατρικό μονόπρακτο «ο Σπιούνος» του Μπ. Μπρεχτ προσέφεραν οι μαθητές του Γυμνασίου-Λ.Τ.…
Το Λύκειο Φούρνων δίνει θεατρική παράσταση στον Αλμυρό – Ανακοίνωση του ΕΠΑΛ

Το Λύκειο Φούρνων δίνει θεατρική παράσταση στον Αλμυρό – Ανακοίνωση του ΕΠΑΛ

Τη Δευτέρα 3/4/2023 και ώρα 10:00 θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο του σχολείο μας το μονόπρακτο του…
Ευχαριστήριο ΕΠΑΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση

Ευχαριστήριο ΕΠΑΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων κ κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ  Αλμυρού αισθάνονται…