• 3 Σεπτεμβρίου, 2018

Το e-almyros.gr υποδέχεται τον …Τάκη

Το e-almyros.gr υποδέχεται τον …Τάκη

Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι μαζί… αναρτισάιζερ και αναγνώστες την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς το e-almyros.gr και οι υπηρεσίες του γραφείου μας αναβαθμίζονταν και το site σερνόοοοταν!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον “Τάκη”… το υποκοριστικό όνομα που διαλέξαμε για το νέο μας dedicated server, που “βγαίνει” από το “τερατάκι” και φιλοξενεί η iworx.gr (την οποία και ευχαριστούμε για τις ταχύτατες και εύστοχες υπηρεσίες της).

Ίσως έχετε παρατηρήσει, ότι πλέον τα άρθρα και οι κατηγορίες μας ξεπηδούν γρηγορότερα από το κλείσιμο του ματιού… όσο πιο γρήγορο ίντερνετ έχετε, τόσο περισσότερο θα μπορέσετε να απολαύσετε την ταχύτητα που σας προσφέρουμε, εν καιρώ οπτικών ινών…

 

Οι επιλογές ήταν δυο… ή θα σβήναμε μέρος του αρχείου μας και θα μέναμε σε παλιές ταχύτητες, ή θα αναβαθμιζόμασταν με μηνιαίο κόστος, όσο η απασχόληση ενός ακόμη τετράωρου υπαλλήλου. Αυτό θα σήμαινε, ότι η δυνατότητα πρόσβασης στο αρχείο, τοπικών ομάδων, Συλλόγων, δρώμενων και ειδήσεων που έχετε εσείς οι αναγνώστες μας θα χάνονταν. Γενναία επιλογή, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, την οποία επιλέξαμε ξεχωρίζοντας ακόμη μια φορά από τον σωρό του ίντερνετ.

 

Όσοι καταλαβαίνουν… ο Τάκης μας, το τεραΤάκι, αποτελείται από CPUQ IntelCore i7-8700 Hexa-Core Coffee Lake incl. Hyper-Threading Technology. 64 GB RAM, HD: 2 x 512 GB NVMe Gen 3 x 4 SSD (Software-RAID1)και Connection: 1 Gbiy/s NIC.

 

Σύντομα θα απολαύσετε νέες υπηρεσίες, τις οποίες προς το παρόν σας κρατάμε μυστικό… ενώ ετοιμάζουμε το studio μας! 😉

 

Θυμίζουμε ότι κάτω από το όνομα “Μαγνήτης” (όχι εταιρεία, αλλά επιχείρηση στο όνομα της Βιβής Τσιντσίνη), εκδίδεται η εφημερίδα “Λαός του Αλμυρού”, η ιστοσελίδα e-almyros.gr, η ιστοσελίδα doc-toc.gr, υποστηρίζεται η ιστοσελίδα http://www.storgi-amea.gr/, και μέσα στο 2018, έπεται η συνέχεια. Για όλα αυτά “ευθύνονται” πρώτα οι αναγνώστες μας και έπειτα οι προγραμματιστές και συνεργάτες μας, Ζουμπουρλής Βασίλης, Χρυσόστομος Ρουσόπουλος, Στέργιος Ζγουλέτας, Γουριώτης Αποστόλης, TechItSerious, Ελευθερία Χρυσοπούλου, Λουίζα Μποτού, Αποστολία Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Τοσούδη και ο ηθικός, αυτουργός, πρωτοστάτης και μπροστάρης, σύμβουλος έκδοσής μας Γιώργος Τσιντσίνης.

Συνεχίζουμε με τη dream team που προανέφερα, περιμένουμε προτάσεις σας για τον ιντερνετικό κόσμο, αλλά και για ρεπορτάζ και κρατώντας τις υπηρεσίες μας στον Αλμυρό, επεκτεινόμαστε με ιστοσελίδες πανελλαδικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…