• 14 Αυγούστου, 2018

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Κόττας Θεόδωρος, του Δημητρίου και της Αναστασίας, το γένος Καραμπά, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού και η Μουσάκου (Musaku) Ντεσάρα (Desara), του Ντουρούμ (Durum) και της Νταφίνα (Dafina), το γένος Μπεζάτη, που γεννήθηκε στο Τόσκεζ Λούσνιε της Αλβανίας και κατοικεί στον  Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στο Αχίλλειο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Μητρολιός Απόστολος, του Γεωργίου και της Αικατερίνης, το γένος Φουντούκη, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στην Ανάβρα Αλμυρού και η Σακαρίκου Ηλιάδα, του Αθανασίου και της Παναγιώτας, το γένος Μπιρμπίλη, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον  Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τζαβέλας Δημοσθένης, του Ευαγγέλου και της Κωνσταντίας, το γένος Παπανικολοπούλου, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στη Σούρπη Αλμυρού και η Χουλιαρά Βασιλική, του Ηλία και της Καλλιόπης, το γένος Γουργιώτη, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον   Αγ. Ιωάννη Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τσιμπίδης Χρήστος, του Γεωργίου και της Δήμητρας, το γένος Καλκάνη, που γεννήθηκε στη Σπάρτη και κατοικεί στη Μεταμόρφωση Αττικής και η Ζαχαρή Αργυρώ, του Δημητρίου και της Όλγας, το γένος Πούλιου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στη Μεταμόρφωση Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τσάτσος Παναγιώτης, του Ηλία και της Μαρίας, το γένος Σιαμέτη, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και η Πούλιου Ειρήνη-Μαρία, του Απόστολου και της Καλλιόπης, το γένος Πιπέρκα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τέφογλου Γεώργιος, του Ανάργυρου και της Ασημίνας, το γένος Πραττή, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη και η Τσιανή Αικατερίνη, του Ευαγγέλου και της Παγώνας, το γένος Μανώλη, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στην Ανάβρα, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Βούλγαρης Νικόλαος, του Ευάγγελου και της Παρασκευής, το γένος Τσούνη, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η Τσιμούρτου Ιωάννα, του Μανθέα και της Μαρίας, το γένος Λειβαδάρου, που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…