• 25 Ιουλίου, 2018

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές από τη Δημοτική Αρχή

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές από τη Δημοτική Αρχή

Το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλμυρού.

Σε κλίμα συγκίνησης, γονείς, συγγενείς και καθηγητές, συνεχάρησαν τα παιδιά που κατόρθωσαν παρ’ όλη την πίεση να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων και να καταφέρουν υψηλές βαθμολογίες.

Έξι αριστούχοι από τον Δήμο Αλμυρού, ανάμεσά τους και ο πρώτος στη Μαγνησία και δεύτερος Πανελλαδικά Στάθης Ηλιάκης με 19.540 μόρια, ο οποίος έλαβε και χρηματικό έπαθλο, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και επιβραβεύτηκαν από τη Δημοτική Αρχή. Ακόμη βραβεύτηκαν οι: Κιάκου Ευαγγελία (19.147), Καραμάνη Ζωή (18.415), Κωτούλας Νικόλαος (18.580), η Τάτση Άννα (18.708) και ο Μουτζούκης Δημήτριος (18.125).

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, o βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Καλλές, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Αριστείδης Καραγιώργος, οι επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων κ. Νίκος Τσανής, Κωνσταντίνος Κρανάς και Σπύρος Ράππος.

 



Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…