Ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “Η ΣΤΑΝΗ”

Ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “Η ΣΤΑΝΗ”

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “Η Στάνη”. Άρτια διοργανωμένη η εκδήλωση, με τα πλούσια χορευτικά τμήματα, υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου κ. Δημήτρη Σαμουρέλη, παρουσίασαν περήφανα τους παραδοσιακούς σαρακατσάνικους χορούς που ετοίμασαν.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πρεβεζιάνος, πάντα λακωνικός στις ομιλίες του και αγχωμένος για να προσφέρει το καλύτερο, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και τον φετινό καλοκαιρινό χορό που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο της οικογένειας Μαρμαγκιόλη.

Η δοκιμασμένη συνταγή της ορχήστρας με τον κ. Γιάννη Τσάτσου, Κώστα Γαρέφη και Μίλτο Αλαφροπάτη ευχαρίστησε τους σαρακατσαναίους.

Ευχόμαστε και εις άλλα με υγεία στο Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης: ο πατήρ Γεώργιος Γιαννιός, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ, Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δαλακούρας Ηλίας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού κ. Νικόλαος Καλλές, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Καρακώστας, ο πρόεδρος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου και μέλος της ΕΚΠΟΛ κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόλου κα Γεωργία Μποτού Τοκαλή, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας κ. Τέφογλου Αργύρης, ο Πρ. Σαρακ. Πελασγίας κ. Καπούλας Απόστολος, ο πρόεδρος Σαρακατσαναίων Μαγνησίας κ. Καραθόδωρος Βαγγέλης, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Γαλλής Τάκης και η πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Σαρακατσαναίων κα Γάτου Αλεξία.


 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…