• 5 Ιουλίου, 2018

ΓΕΛ Αλμυρού: Ωράριο Λειτουργίας κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο

ΓΕΛ Αλμυρού: Ωράριο Λειτουργίας κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο

 

Δημοσιεύουμε συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή ΓΕΛ Αλμυρού Ιωάννη Θεοδώρου, για τις προσπάθειες και τις επιδόσεις των μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.  Στο τέλος του μηνύματος αναφέρεται και το ωράριο λειτουργίας του ΓΕΛ κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο για τη διευκόλυνση των μαθητών.   

 

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αλμυρού, Ιωάννης Θεοδώρου, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου του σχολικού έτους 2017-18 για την προσπάθειά τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εύχεται την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές οι οποίοι σημείωσαν υψηλές επιδόσεις και ειδικά στον πρώτο σε μόρια σε όλη τη Μαγνησία (19540) και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, Ευστάθιο Ηλιάκη. Ευχόμαστε στους επιτυχόντες καλή δύναμη στη νέα τους προσπάθεια καθώς και κάθε επιτυχία στη μετέπειτα ζωή τους.

Οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν στις φετινές εξετάσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μέσα από την επιμονή και το διάβασμα θα τα καταφέρουν την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και διαφορετικές διαδρομές, που μπορούν να ακολουθήσουν στη ζωή τους επιλέγοντας κάτι που οι ίδιοι θα αγαπήσουν και θα το υπηρετήσουν με αφοσίωση.

To Γενικό Λύκειο Αλμυρού θα είναι ανοικτό όλες τις Πέμπτες Ιουλίου- Αυγούστου 2018 και επιπλέον θα λειτουργήσει για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου τη Δευτέρα 9-7-2018 καθώς και τη Δευτέρα 16-7-2018 (λήξη προθεσμίας υποβολής Μ.Δ.).