• 29 Ιουνίου, 2018

38 + 1 θέματα για τους Δημοτικούς Συμβούλους – Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016

38 + 1 θέματα για τους Δημοτικούς Συμβούλους – Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016

Καλείστε να προσέλθετε  στην 12η   Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 4η  του μηνός Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.30΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:      

  1. Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσεως, του Δήμου, οικον. έτους 2018

 

Καλείστε να προσέλθετε  στην 13η   Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 4η  του μηνός Ιουλίου  του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη  και ώρα 19.00΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:   

   

  1. 5η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2018.
  2. 6η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου, οικον. έτους 2018.
  3. Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022.   
  4. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής, αντικειμένων συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του Ν.4412/2016.
  5. Έγκριση απολογισμού κληροδοτήματος Αγγελικής Τσούκα, οικον. έτους 2017, Τ.Κ. Αμαλιάπολης.
  1. Κλείσιμο Τραπεζικού λογαριασμού του κληροδοτήματος Αργυρόπουλου στην ALPHA BANK και άνοιγμα νέου λογαριασμού.
  1. Ορισμός μελών επιτροπής για την επίβλεψη της ομαλής λειτουργίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Μαρμαγκιόλη Αναστασίου του Ευαγγέλου, για τη χορήγηση τρίμηνης παράτασης μίσθωσης δημοτικού καταστήματος στον οικισμό «Τσιγγέλι» της Δ.Κ. Ευξεινούπολης.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας «Σ.Ματίκας- Α.Παρίσης Ο.Ε. περί εσφαλμένου χαρακτηρισμού και καταλογισμού δημοτικών τελών σε αποθήκες ιδιοκτησίας της εταιρείας.
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Ευξεινούπολης.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου « Απανταχού Αναβριωτών «ΟΘΡΥΣ» Ανάβρας για την παραχώρηση χρήσης της κάτω πλατείας της  Τ.Κ. Ανάβρας.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Κωστόπουλου Ευσταθίου του Ιωάννη, για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας.
  4. Διαγραφές οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.
  5.  Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
  6. Καθορισμός ειδικοτήτων, πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους.  
  7. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ.21/2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έγκριση Εγχειριδίου Διαδικασιών Διαχειριστικής Ικανότητας του Δήμου Αλμυρού, ΕΣΠΑ 2014-2020 και εφαρμογής του από τις υπηρεσίες του Δήμου».
  8. Υποβολή αίτησης ένταξης του Δήμου Αλμυρού στη Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο για την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στην εν λόγω δράση.
  9. Παροχή σύμφωνης γνώμης για την υποβολή αιτήματος της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. προς το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας Δήμου Αλμυρού» από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» – Α.Π. «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».
  10. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας Δήμου Αλμυρού».
  11. Έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας Δήμου Αλμυρού».
  12. Παροχή σύμφωνης γνώμης για την υποβολή αιτήματος της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. προς το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων οικισμού Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού» από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» – Α.Π. «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων», με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης».
  13. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων οικισμού Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού  Δήμου Αλμυρού».
  14. Έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων οικισμού Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού».
  15. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επισκευή – συντήρηση αθλητικών χώρων Δ. Αλμυρού».
  16. Τροποποίηση Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού.
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Δεληζήση Ιωάννη για τη χρήση χώρου στάθμευσης ΑμεΑ στην κεντρική πλατεία Αλμυρού από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Στάθμευση ΑμεΑ «Αγωγή».
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Δημητρίου Κοντοστάθη του Γεωργίου για τη χορήγηση θέσεων στάθμευσης, επί της οδού Μπαλτατζή 88, στην πόλη του Αλμυρού, για τις ανάγκες της επιχείρησής του «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών».
  19. Συμπλήρωση της αριθμ. 123/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου – «Έγκριση προγραμματισμού αθλητικών εκδηλώσεων 2018 και Ψήφιση – διάθεση των σχετικών  πιστώσεων».
  20. Συμπλήρωση της αριθμ. 144/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου -«Έγκριση προγραμματισμού πολιτιστικών εκδηλώσεων 2018 και  ψήφιση  – διάθεση των σχετικών πιστώσεων».
  21. Έγκριση μετακίνησης των μελών της μεικτής τετράφωνης Χορωδίας του Δήμου, για την συμμετοχή της στο 4ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Κέρκυρας και ψήφιση-διάθεση πίστωσης για το κόστος της μετακίνησης.
  22. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας περί  παραχώρησης χρήσης του Νηπιαγωγείου Πλατάνου για τις ανάγκες εκπαιδευτικού προγράμματος.
  23. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του συλλόγου «Κίνηση Νέων Σούρπης» περί  παραχώρησης χρήσης του αύλειου χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.
  24. Έγκριση προσωρινής στέγασης του Νηπιαγωγείου Σούρπης στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμώνα λόγω της υλοποίησης του έργου «Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης Δ.Αλμυρού Ν. Μαγνησίας».
  25. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου (Στάσιμου)  στον Δήμου Στέργιο του Χρήστου
  26.  Διαγραφή παραγωγού πωλητή λαϊκών Αγορών.
  27. Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση έγκρισης επέμβασης για την ανέγερση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, στη θέση «Τσουρνάτι» Τ.Κ. Ανάβρας, Δήμου Αλμυρού του Ιωάννη Γκλατζούνη του Κωνσταντίνου, σε  διακατεχόμενη δασική έκταση.
  28. Διατύπωση απόψεων για τη χορήγηση έγκρισης επέμβασης για την αδειοδότηση  ανέγερση πρόχειρων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, στη θέση «Μελάνια» Τ.Κ. Βρύναινας, Δήμου Αλμυρού του Σπυρίδωνα Καραγεωργόπουλου του Τριανταφύλλου, σε  διακατεχόμενη δασική έκταση.
  29. Έγκριση της αριθ. 27/2018 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμυρού περί « 2ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οικονομικού έτους 2018».

Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Νικόλαος Καλλές


Σχετικά Άρθρα

Αρνητικό ψήφισμα για την επένδυση LNG στον Παγασητικό κόλπο

Αρνητικό ψήφισμα για την επένδυση LNG στον Παγασητικό κόλπο

Με προεκλογικές αντεγκλήσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού Δεν έλειψαν οι προεκλογικές αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού…
Δίχασε παρατάξεις η γνωμοδότηση για Διαλυτήριο Οχημάτων στην θέση «Νταγιάς»

Δίχασε παρατάξεις η γνωμοδότηση για Διαλυτήριο Οχημάτων στην θέση «Νταγιάς»

Γόνιμη ήταν η συζήτηση για την γνωμοδότηση λειτουργίας για Διαλυτήριο Οχημάτων που Βρίσκονται στο Τέλος του…