• 21 Ιουνίου, 2018

Εγκαινιάστηκε το κατάστημα Geoflex του Αντώνη Μηλιώνη

Εγκαινιάστηκε το κατάστημα Geoflex του Αντώνη Μηλιώνη

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018, εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα του Αντώνη Μηλιώνη GeoFlex, επί της οδού Βόλου 57 στον Αλμυρό.

Πλήθος φίλων, συγγενών, επαγγελματιών καθώς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια που τελέστηκαν μετ’ Αγιασμού, ώστε να γνωρίσουν τον χώρο του καταστήματος, τις παροχές και φυσικά να ευχηθούν καλές δουλειές.

Ο Αντώνης Μηλιώνης δήλωσε στον Λαό του Αλμυρού: «Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό, καθώς επίσης και όσους με στήριξαν στο εγχείρημα αυτό.

Η επιχείρησή μας επεκτείνετε και στον ευρύτερο τομέα των υδραυλικών. Εξακολουθούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που είχαμε μέχρι τώρα όπως το θέμα της γεώτρησης.

Αυτή τη στιγμή μπορούμε να καλύψουμε οτιδήποτε υπάρχει πάνω σε υδραυλικό σωλήνα υψηλής πίεσης, σε όλα τα μηχανήματα, στη βιομηχανία και σε οτιδήποτε «κυκλοφορεί» λάδι. Ακόμη, έχουμε επεκταθεί στην επισκευή υδραυλικών κυλίνδρων σε επίπεδο στεγανών.

Στο κατάστημά μας υπάρχουν είδη στεγανοποίησης, τσιμούχες και στεγανά».

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας στήριξαν και μας ευχήθηκαν για το νέο μας ξεκίνημα στην επέκταση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.

Αντώνης Μηλιώνης