• 18 Ιουνίου, 2018

Φιλανθρωπικό τουρνουά διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α.

Φιλανθρωπικό τουρνουά διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α.

έκδοση 16-6-2018

Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Γ.Σ. Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε τουρνουά τεσσάρων ομάδων στο γήπεδο Ευξεινούπολης.

Στο τουρνουά συμμετείχε ο ΣΕΠ Λάρισας, δείχνοντας ακόμη μια φορά την ευαισθησία του ως σύνδεσμος σε τέτοιου είδους καλέσματα, η ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας πάντα παρούσα και εκτός υπηρεσίας, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο κ. Τόλια Ιωάννη (τραυματίας δεν αγωνίσθηκε), η ομάδα παλαίμαχων της Δήμητρας Ευξεινούπολης με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνοδο της ομάδας τους στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και φυσικά την ομάδα παλαίμαχων του Γ.Σ. Αλμυρού που με αρωγό τη Δημοτική Αρχή διοργάνωσε τουρνουά για τη συγκομιδή τροφίμων για το ιεραποστολικό κέντρο Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης. Στον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό, προσέφερε και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης σκοπός του τουρνουά ήταν να τιμηθεί η μνήμη ορισμένων ποδοσφαιριστών του Γ.Σ.Α. που έφυγαν από τη ζωή. Σε επόμενη εκδήλωση θα τιμηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές καθώς τα κλαμπ του παραδείσου του Συλλόγου είναι πολύ μεγάλο. Μετά τη λήξη του τουρνουά τιμήθηκαν οι: Μιχέας Νικόλαος, Μπίνας Βασίλης, Ζουμπουρλής Κώστας, Τσαπάρας Ιωάννης και Κωτούλας Ιωάννης.

Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΠ Λάρισας κ. Γαραζανάκης, ο Λεωνίδας Κωτούλας και ο Δημήτρης Κορδίστας από τους παλαίμαχους του Γ.Σ.Α. και ο επικεφαλής και αρχηγός της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΣΑ ευχαριστούν τον Δήμαρχο για την βοήθειά του, την διοίκηση της Δήμητρας για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και τις ομάδες που πήραν μέρος. Θερμή παράκληση απηύθυναν στον κ. Εσερίδη, για τη δημιουργία μνημείου αφιερωμένο στους αθλητές του Γ.Σ.Α., που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…