• 12 Ιουνίου, 2018

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

 

έκδοση 9-6-2018

 

Φόρα, τρέλα και κορδέλα…

Όλα τα παραπάνω έχουμε επιστρατεύσει κυρία μου. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος επιχειρούμε κάποιοι επαγγελματίες στον Αλμυρό, να ταράξουμε τα νερά της Θεσσαλίας και σύσσωμη η κοινωνία μας, να δηλώσει στις 30 Ιουνίου το παρόν. Θα αναγκάσουμε όλους να δουν ξεκάθαρα ότι ο Αλμυρός είναι εδώ και έχει μέλλον.

Μετά από πρόταση της γράφουσας, με τη σύμπραξη ΟΜΑΘ, Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών, Καφεστίασης και Δήμου Αλμυρού, ετοιμάζουμε παράλληλες εκδηλώσεις, που θα καταστήσουν τον Αλμυρό, ατραξιόν, για όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλα τα βαλάντια.

Παράλληλα με την εκκίνηση του Rally Almyros, το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιουνίου, διοργανώνουμε 1.  White night, -δηλαδή, ανοικτή αγορά, με προσφορές ή και εκπτώσεις-, 2. happy hour -δηλαδή προσφορές, ή κέρασμα σε όσους πελάτες επισκεφθούν τα καταστήματα καφεστίασης του Αλμυρού- 3. με παράλληλα δρώμενα στους δρόμους του κέντρου, πλατεία, αγορά, πεζόδρομους και πάρτι και βεβαίως, 4. την παρουσίαση των πληρωμάτων που θα τρέξουν στο 3ο Ράλι Αλμυρός.

Αποσκοπούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και όσων κυνηγούν τις καλές τιμές ή προσφορές, για αγορές ή προσιτή διασκέδαση εκείνες τις μέρες. Το θέαμα θα είναι άφθονο, με πολλές εκπλήξεις, μοντέλα, βεγγαλικά κτλ…

Κρατάμε κάποια χαρτιά κρυμμένα…

Η πρώτη χρονιά, ενός συνολικού event, δεν ξέρω αν θα έχει άμεσο αντίκρισμα από συμπολίτες των χωριών, αλλά και πολίτες όμορων Δήμων. Οφείλουμε να το επιχειρήσουμε.

Οφείλουμε να είναι καλά οργανωμένο, να διαφημίσουμε το event πριν αλλά και μετά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα προηγούμενο για την επόμενη χρονιά, που όλοι θα δουν και όλοι θα πιστέψουν, ότι μπορούν να περάσουν ευχάριστες και δυνατές στιγμές, στον Αλμυρό μας.

Καλώ μέσα από αυτή τη στήλη, τους επαγγελματίες να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά και τους πολίτες να το διαφημίσουν σε φίλους και γνωστούς όμορων Δήμων, όπως και να το στηρίξουν, έστω με την παρουσία τους.

Σημειώστε τη μέρα! Σάββατο απόγευμα, 30 Ιουνίου, πάμε κέντρο Αλμυρού, ψωνίζουμε, διασκεδάζουμε, υποδεχόμαστε το ράλι Αλμυρός 2018.

 

Μουριές χωρίς μούρα…

Οι μουριές, πριν το Κουρί, μούρα δεν έχουν… Αυτό το θέμα απασχόλησε επί ώρες φίλους στο facebook… Ποιος ευθύνεται, λένε, για το πετσόκομμα των δέντρων κάθε χρόνο και δεν έχουν ίσκιο οι περιπατητές; Πονοκέφαλος κυρία μου με πιάνει… Δεν τα κλαδεύουμε, γλιστράμε από τα Μούρα, τα κλαδεύουμε, δεν έχουμε ίσκιο… Μήπως να τα κλαδεύαμε κάθε δυο χρόνια και όχι τόσο πολύ;

 


Ανεβαίνουν οι τόνοι

Θερμό το κλίμα του αμέσως προηγούμενου προεκλογικού καλοκαιριού για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανεβαίνουν οι τόνοι, κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πλησιάζουν κάποιους άλλους, κάποιοι απομακρύνονται, ξεθαρρεύουν, νευριάζουν, τοποθετούνται. Η κυκλοφορία της εφημερίδας έχει ανέβει αισθητά, καθώς πολίτες και πιθανοί υποψήφιοι, ενημερώνονται συχνότερα για τις εξελίξεις στα Δημοτικά πράγματα. Ελπίζουμε μόνο μέσα στον προεκλογικό πυρετό να μη χάσουμε το δάσος… Η Δημοτική Αρχή τρέχει πολλά έργα, τα οποία και πρέπει με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, να ολοκληρωθούν για το καλό του τόπου.

 

Quiz

Ποια οικογένεια κάθε έξι μήνες, υιοθετεί και ένα κουταβάκι, ενώ το προηγούμενο σκυλί τους που πλέον έχει μεγαλώσει «εξαφανίζεται»;


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…